8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

mrhb arakadaşlar
HAYRI CUMALAR
DÜN GECE HER YRE MAL ATTIM RKADAŞLAR
BU GÜNDE EVDE NET YOK

ben ikinçi postayı bir daha attım ve yagrın yine atıcam hayrunnisa gül ve basbakanın karısına felan mektup göndersek toplu bir şekilde ne dersiniz içişleri bakanına saglıkbananınnın karısına ne dersiniz yapalım akşam araştırdım ulaşa bilmemiz için bakanların mertebesindeki adrese ve isimlerini yazmamız gerekiyormuş o zaman ulasırmıs tabi elden versek çok iyhi olur ama ankarada bir arkadaş olsa biz ona gönderse ne bilim fikir üretin artkadaşlar sessiz durmayalım yoksa bunlar bizim elimizdeki son kozuda alaçaklar elimizden birlik olalım

Kesinlikle katiliyorum
Adamlardan fayda yok . bu isi cozerse liderlerin esleri cozer onladra bir kadin ve anne . Bizi anlayabilirler
adreslerine soyle dokunakli bir sekilde durumumuzu yazmaliyiz .
Adreslerini bulabilirmiyiz?

Arkadaslar merhaba, ben bugun bu topigin farkina vardim ve sanirim bugun hepiniz topluca mail atmaya karar vermissiniz. Bu yeni yasa beni de son derece zor bir durumda birakti, bu yuzden nerelere mail attiginizi benimle de paylasirsaniz, ben de tepkimi ortaya koyarak sizlere destek olmak isterim.

evet canım olabilir
hatta çok iyi olur

evet ben adreslere bi bakim herkes kendi hikayesini yazsın bence aynı olmasın bir hafta içersinde gönderelim ne dersiniz?

kızlar Cumhurbaşkanlığının sitesinde direk Cumhurbaşkanına Yazın diye biyer var orayada yaza biliriz

Posta Adresi

T.C. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği 06689 Çankaya, Ankara hayrunnisa gül adına gönderelim ulaşır o zaman ama hab erleşelim öyle gönderelim

kızlar ben cumhurbaskanına gönderdim cumhurbaşkanına yazın diye ayrı biyer var oraya yazdım sizlerde yazın

merhabalar diyerek başliyorum benim sorunum bu tüpbebek yasası ile ilgili
28 yasındayım 4YILDIR EVLıbende ve esimde sorun var
neden bu yasagı koyduklarına ben de dahil hiç kimse bir anlam bulamıyor bana bu yasak hakkında bir kişi bile ya bu yasak iyi olmuş demedi ve demicek bu yasagı bir an önce kaldırın biz normal yoldan

çocuğumuz olmuyor
diye bu kadar yasaklarla boguşmamızmı lazım neymiş efendim 35 yasını beklicem ve 2 3 deneme yapıcam se yasagı cıkaranlarmı bu paralar verecek veya 35 yasından sonra oldugunu varsayalım benim çocuguma kim bakcak 15 yaşından sonra bu çocuga sorarım size sizler çocuk özlemi yasadınızmı dimi sizlerin çoçokları var rahatsınız bizler ğibi deyilsiniz bizleri anlamazsınız sizden bu yasagı kaldırmanızı istiyorum tamam bagzı soeunlar cıkıyor cıkmıyor deyil ama bu sorunlar doğal yoldan hamile kadınlardada var bu sorunlar eger bizleri düşünerek bişey yapıyosanız hastanenin yetkilerini soruşturun bizlere doğru dürüs bakıyormu tedaviyı iyi şekilde yürütüyolarmi? emriyolaklorı iyimi bizlere allah kimsenin başına vermesin ama kendi emriyolarımızı veriyolarmı bunları araştırılmasını istiyorum ve istiyoruz benim ve benim gibi bir çok arkadaşım gibi bizleri matti manevi kısıtlıyorsunuz bu yetkileri verdiğiniz insanlar bu yasağı çıkarırken hangı hastaneyi denetlemişler hangı hastaya senin bu tüp bebek olayında sorun yaşasınmı? diye sorulmuş siz değerli cumhurbaşkanımız size soruyorum bu insanlar bizleri düşünmeden butür kendi kafalarından yasa cıkarıyor bunları durdurun lütfen bizleride düşünerek bize yardımcı olun allah şahittirki bu yazıları yazarken hungür hüngür ağlıyorum ve kendimi anlatamıyorum ben parkta sokakta annelerinin yanınca çocukları görmeye dayanamıyorum ve bu yasağı cıkaranlara hakkımı helal etmiyorum bizlerle uğraşcaklarına çocugu olupta sokaklarda yetiştirenlerle ugrassınlar
tek isteğim bu yasanın iyileştirilmesi tamam kaldırında demiyoruz ıYıLEŞTıRıN MATTı MANEVı LÜTFEN YAZIMI CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜLE TESLıM EDıN

basbakanlik : Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina
P.K. 06573
Bakanlıklar / Ankara emine erdoğan

Yıldız Atalay T.C. ıçişleri Bakanlığı, Bakanlıklar / ANKARA

Sare Davutoğlu Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Dr. Sadık Ahmet Cad. No:8 Balgat / ANKARA 06100

MıLLı EĞıTıM BAKANI
NıMET ÇUBUKÇU

Adres (Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA

DEVLET BAKANI
SELMA ALıYE KAVAF ankara adı yazılcak

Ali Babacan'ın Eşi Zeynep Babacan ankara direk adına diçez galiba

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı SADULLAH ERGıN eşi Şükran Ergin
Adres:06659 Kızılay Ankara

bu arada bişey diçem kabinedekilere bakktımda hepsinin 2 şer üçer çocukları var offf kaderimize boyunmu bükçez ya off ya neyse kızlar ben yatım sabah iş var öyleden sonra girerim yine herkese şimdiden hayırlı sabahlar

Harika bir fikir. Bizi anlarsa onlar anlar . Onlarda anlamazsa Allaha havale edecegiz .

slm kızlar ne haber
kızlar netım bozuk gıremıyorum yyaaaaaaa

canım çok iyi düşünmüzsün
bende bir mektup yazıp postaya vereceğim..

canım sarılar hiç okunmuyor
tekrar güncelermisin

basbakanlik : Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina
P.K. 06573
Bakanlıklar / Ankara emine erdoğan

Yıldız Atalay T.C. İçişleri Bakanlığı, Bakanlıklar / ANKARA

Sare Davutoğlu Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Dr. Sadık Ahmet Cad. No:8 Balgat / ANKARA 06100

MİLLİ EĞİTİM BAKANI
NİMET ÇUBUKÇU

Adres (Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA

DEVLET BAKANI
SELMA ALİYE KAVAF ankara adı yazılcak

Ali Babacan'ın Eşi Zeynep Babacan ankara direk adına diçez galiba

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı SADULLAH ERGİN eşi Şükran Ergin
Adres:06659 Kızılay Ankara

EMEĞİNE SAĞLIK :lepi::lepi:

MESİİ:) EMEGİMİZ boşa cıkmaz inşaallah bu arada yetercim sen ne yaptın tedaviyi ne duruma?

ERKESE GÜNAYDIN

CANIM DÜN MERKEZE GİTİM AYIN 9 DA İLAÇLARA BAŞLAYACAĞIM SONRADA ADET OLUNCA TEKRAR GİDECEĞİM DİĞER İLAÇLARA BAŞLAYACAĞIM
DUA EDİN KIZLAR
BANA HEPİMİZE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…