8 metre karelik oda oturma odası olarak kullananılır mı?

elalum84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
290
49
123
41
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yine 8 metre karelik ince uzun bi odam var daha önce kızımın odayısıydı. kızıma oturma odasını verince bu küçük odayıda ütü ıvır zıvır odası yaptım yaz kış salondayım ama ısıtmak zor oluyor. bu ufak odayı kış odası gibi yapsam mı acaba diyorum ikinci bebeği düşünüyoruz aslında onun odası olucak ama hemen oda yapamam küçük bi köşe alayım diyorum uzanmalı olanlardan pembe olursa daha sonra burayı çocuk odası yaparsam köşeyide kzımın odasına koyarım diyorum nedersiniz ?

işte böyle bir köşe ve tv sehpası sığacak.

Eklentiler

• KT142_ENJOYKOSE__4_30042014035515.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 629
bi de bu köşede olabilir

Eklentiler

• 2151651.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 580
  • 2151651.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 589
mantıklı bir düşünce aslında ince uzun odaya köse olur zaten , yalnız benim gikrim illede pembe olsun diye aranmayın krem rengi bir kösede olur ilerde belki baska sekilde degerlendirirsiniz .. zaten üzerine pembe kırlent koysanız kızın odasına genede olur

Köşe koltuk olması mantıklı.ama oturum alanı az.eni 2.4m olup boyu dahada uzun olan modeller var. varsayım olarak diyelim odanın eni 2.40m boyu 3.33m . 3m uzunluğu olsun koltugun .en azından 2-3 kişi yanyana durabilsin. bu gönderdiğiniz modelde biri uzanırken,diğer kişi refakatçı gibi başında duracak..odanın en boyuna göre alın. yarın öbürgün çocukları aynı odaya alabilirsiniz.bu 8m2lik odada küçük oturma odanız olur.

bence çok iyi olur hemen çocuklar gelince o odada oturup vakit gecirirler mantıklı

doğru diyorsun canım diğer kişi refakatçi gibi olacak çok güldüm valla

bence çok iyi olur hemen çocuklar gelince o odada oturup vakit gecirirler mantıklı

evet arkadaşım doğru diyorsun koltuklarımı kaplatayımmı yoksa köşe takımımı diye konu açmıştım hatırlarsan ozaman sizin fikirlerinize uyup küçük odaya bir köşe takımı alacağım salona ise köşe almayayım rahat bir koltuk takımı alırım çünkü yazın küçücük odada tıkılıp kalamayız salon da otururuz.

hatta böyle ince yapılı bi köşe olabilir kış odasına artık salon oturma odası değilde yaz odası kış odası olacak

Eklentiler

• DSCF5935_resize.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 563
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…