8 sene 10 gün.

acını anlayabiliyorum
bende aynı süreçten geçtim
hatta bizimki 10 yıl gibi bir süreydi

sana tavsiyem unutmak için kendini zorlama
çünkü öyle hemen pat diye unutamazsın
ama kendini çokta çaresiz yaşarken ölmüş gibi de hissetme
her şeyde olduğu gibi bundan da bir şeyler öğrenmeye bak
çünkü acı insanı olgunlaştırır

ona acıma onu düşünme
yazık hasta vs vs gibi şeyler hiç aklına gelmesin o artık senin için sıradan biri olarak kalsın

ne demiş şair
Bence artık sen de herkes gibisin.

Canım benim senin için zor olsada mutlaka sebebi vardır.İmtihan dünyasında yaşıyoruzç.Bende her insna gibi bazen isyan edesim geliyor ama sabredebildiğim kadar etmeye çalışıyorum.Biliyorum kolay değil ama sonunda mükafat varsa ona sabretmek ne güzel.
Bak hayatta sadece sevmek ayrılmak aldatılmak yok.Evlilikte sabır evlat sahibi olunca sabır daha çok gerekiyor insana
bazı şeyleri yolun başında kaybetmek daha büyük acılardan korur insnaı.Allah kuluna taşıyamayacağı yük yüklemezmiş.İnsanoğluyuz sevdiğimizi elimizle toprağa koyup ardımıza bakmadan evimize dönüyor günler sonra normal yaşantımıza dönebiliyoruz.O yüzden yaşadıkların senin için ağır olsada kalbinin sesini bazen duyma olurmu.
Bak ben 34 yaşındayım evliyim 2 evladım var.Bizlerde sıkıntı çektik kavgalarımız oldu ayrılığın eşiğine geldiğimz anlar.Temel sağlam ise sallanıp ayakta kalmayı becerebiliyor insan.Şu an eşim işsiz ben ev işlerine gidiyorum.Eşim bunun altında eziliyor.Ama hayat müşterek ise ben onun ve evlatlarım için herşeyi yaparım.O yüzden gün geldiğinde eşin ve evlatların için herşeyi göze alabilirim diyeceğin bir babaya sahip olman dileğimle.Çünkü eiş insnaın herşeyi.
Bu arada yemek yarışmamız var baktınızmı.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html

Çok haklısın,sonuna kadar sabretmek gerekiyor. Aynen öyle yapıyorum,bunlar da geçecek bir gün öyle umuyorum. Rabbim sizinde yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin inşallah. Allah yardımcınız olsun sizin işiniz de çok zor,ama sonuçta kendinizi bırakmayıp çaba sarfediyorsunuz,eşiniz ve çocuklarınız için sizin gibi insanlara imreniyorum. Tekrar çok teşekkür ederim,yazdığınız düşüncelerle yaşanmışlıklarınızla.. Hemen bakıyorum şimdi :)

bende ayrıldım evlenecektık nişan atıldı..dugunumuz olacak derken ayrılık caldı kapıyı ansızın nasıl oldu bıttı ben bıle anlamadım..yıllarımı verdım ama bıttı..şimdi ellerım bos ve koca bır husran..birde işten ayrılınca hersey daha kotu oldu..bırılerı benım ıcınde dua etsın..bır gun ıyıyım bırgun kotu..yaş oldu 30 kaldıramıyorum belkıde..psıkıyatr bıle gittim dımdık ayakta durmak ıcın cok sevmıstım cunkı..ama yoluma bakma gerekıyor yenı umutlar beslemem gerekıyor bılıyorum

Acı tazeyken insanlar teker teker ''zaman'' dediklerinde öfkeden kuduruyor insan. geçmiyor işte geçmiyor diye haykırmak geliyor içinden... gel ''zaman'' git ''zaman'' ateşler küle dönüşüyor... aşk acısıda geçiyor emin ol. Ha iz bırakmıyormu tabiki bırakıyor... seni gerçekten seveni bulduğun an ise o yanıp tutuştuğun aşk ''eskidenleşiyor...''... sabret. Allah büyüktür. Öyle merhametliki belkide senin sesini daha fazla duymak için seni bu şekilde imtihan ediyordur...

zaman herşeyın ilacıdır

o geçmeyen zamandayken bu söz çok ukalaca geliyor ama gerçek

Back
X