- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Muhakkak ama işte hemen gormek,icimin hemen soğumasını istiyorum : ((Allah a bırak :)
senden daha iyisini yapacak
Muhakkak ama işte hemen gormek,icimin hemen soğumasını istiyorum : ((
Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
8 sene katlanmasaydiniz bu bir, kendi yuvasi dagilmis bir insan, nasil baska biri de ayni derdi ceksin diye boyle bir ise canak tutar bu da iki.Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
İnşallah öyle olur.Allaha havale at , inan elindeki kozların meydana getireceği depremden daha büyük yıkım yalarlar .
Seytan hiç susmuyor,bu gidişle ve onlardan hala karalama geldikçe yaptıracak gibi duruyor.Şeytan kullanın kozları diyor ama diğer yandan da müslümanların birbirlerinin ayıbını örtmesi konusunda uyarılar var bilemedim şimdi :) ama ben olsam Allah görüyor, Allah ın sana havale ediyorum der geçerdim. Pisliğe bulaştıkta kokar çünkü
Sindidemiyorum : (Yapma bırak bayanx. Allah halleder. Uğraşma en kısa zamanda kurtul
İnşallah öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?