8 senemin intikamını alayım mi?

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.

Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.

Allaha havale at , inan elindeki kozların meydana getireceği depremden daha büyük yıkım yaşarlar .

Son düzenleme:
Yapma ama uzaktan seyret emin ol gün gelir bulurlar bir şekilde 8 seneni ziyan etmiş bur dakika fazla harcama derim kendini düşün çok yıpranırsın emin ol intikam şu an eminim çok cazip geliyordur haklısın ama kendini daha fazla yıpratma bırak şeytanından bulsun denir ya öyle ıste sende izle

Yak bir sigara ve Allah'a havale et Bulurlar

8 sene katlanmasaydiniz bu bir, kendi yuvasi dagilmis bir insan, nasil baska biri de ayni derdi ceksin diye boyle bir ise canak tutar bu da iki.
Bosanma stresinden ve gecicidir umarim, herkesin kalbi ne kotu olmus.

Ben komşumun yuvasını dağıtmadım (kocasını aldatıyordu, buradan F.O'na selam olsun), değil ki 8 sene ailem dediğim kümenin içine giren insanınkini yıkmak... Sonra pişman olursunuz bence. Üstelik "kendi ayrılıyor diye herkesin başını yakmaya çalışıyor" tarzında iftiraya da uğrayabilirsiniz.

Seytan hiç susmuyor,bu gidişle ve onlardan hala karalama geldikçe yaptıracak gibi duruyor.
Yapma bırak bayanx. Allah halleder. Uğraşma en kısa zamanda kurtul
Sindidemiyorum : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…