• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 senemin intikamını alayım mi?

Nafaka tazminat falan vermezzdarp raporum var ama abisi avukat uydurur bir kilif,bundan sebep vazgeçtim tazminat nafaka vs intikama gelince aslında hem intikam,hem adamın çocuklarının vebalı gorumcemin esinin,çocuğunun vebali,o adamın çocuklarına ayıracağı zamanı görümcem caliyor,buda tetikliyor hirsimi.

En doğrusu sanırım,hayırlısı diyelim ne diyeyim
Amin ben ölmeden gormek istiyorum : ((

Dava bittikten sonra durma yuru gitsin o zaman.
Ustune bir de maddi olarak kaziklanacaksin, hem de susacaksin? Yok oyle bir dunya, senin yerinde olsam kendimi gizlemeden firtina gibi girerdim.

ALLAH 'a havale et...Er yada geç goruncenin yaptıkları ortaya cikicak. Ama senin elinden bu yuva yıkılmasın.....

Dava bittikten sonra durma yuru gitsin o zaman.
Ustune bir de maddi olarak kaziklanacaksin, hem de susacaksin? Yok oyle bir dunya, senin yerinde olsam kendimi gizlemeden firtina gibi girerdim.
Bir daha ki sefere saklayacam, eğer yine aynı hareketleri yaparlarsa toz duman edecem,kendimi gizlemeden.

Allah bana bırakmadın diyerek,benim yaptığımı ortaya çıkarır diye korkuyorum intikam alıcıların en hayırlısı Allah tır deyip susuyorum napayım.
ee görümcen tutuşmadı mı?
o senin açıklama ihtimalini düşünüyordur illa ki.

Yok gayet rahat,benim vicdanımı biliyor. Şaka gibi beni arama sorma yok,ablamla kanka sanki gülüp oynuyo. Boşandığıma sevinircesine hareketler,ablama mesajlar arayıp kahkalar anlamıyorum derdi ne?
ablan çıtlatsa ona, "X mahkemede çok önemli şeyler anlatacakmış, ortalık karışacakmış" dese.

belki kendisi yakalanır telaşla.

ablan çıtlatsa ona, "X mahkemede çok önemli şeyler anlatacakmış, ortalık karışacakmış" dese.

belki kendisi yakalanır telaşla.
Kaybında geldiğinde ablami aradı,havadan sudan konusuyordu,ablam x çok kötü ve babama yapılan büyük terbiyesizlik x dediki bildiklerimi anlatmamak için kendimi zor tuttum,anlatsam o evde taş taş üstünde kalmaz diyor dedi. Ne biliyor bana anlatmıyor ne olabilir bunlar dedi,saçmalıyor demis,kendinden gayet emin : //Sanırım zekami küçümsüyor

Kaybında geldiğinde ablami aradı,havadan sudan konusuyordu,ablam x çok kötü ve babama yapılan büyük terbiyesizlik x dediki bildiklerimi anlatmamak için kendimi zor tuttum,anlatsam o evde taş taş üstünde kalmaz diyor dedi. Ne biliyor bana anlatmıyor ne olabilir bunlar dedi,saçmalıyor demis,kendinden gayet emin : //Sanırım zekami küçümsüyor
yapmayacağından emin sanırım.

yapmayacağından emin sanırım.
Büyük ihtimalle,zira ben kardeşimin eşine asla böyle bir şeyi anlatmam. Yada onunda kafasinda anlatirsa,şöyle yaparım diyerek kendini garantiye alma planları var veya zaten ailesi biliyor bunun rahatlığı var. : // Ama sanmıyorum imkansız bana gore. Bence tutuşuyor ama belli etmemek için,rahat davranıyor hani anlatsana kaç yazar havaları veriyor ama aslında çok korkuyor eminim buna.Beni hiç aramiyor,yazmıyor. Aramız iyiydi normalde.

Büyük ihtimalle,zira ben kardeşimin eşine asla böyle bir şeyi anlatmam. Yada onunda kafasinda anlatirsa,şöyle yaparım diyerek kendini garantiye alma planları var veya zaten ailesi biliyor bunun rahatlığı var. : // Ama sanmıyorum imkansız bana gore. Bence tutuşuyor ama belli etmemek için,rahat davranıyor hani anlatsana kaç yazar havaları veriyor ama aslında çok korkuyor eminim buna.Beni hiç aramiyor,yazmıyor. Aramız iyiydi normalde.
bence de.
o yüzden MissCherryBlossom MissCherryBlossom un dediği gibi avukat abiyle pazarlık yap, elinde kanıt varmış gibi çok emin davran.

valla bende çok isterim içimin soğumasını ama ilahi adalet daha çaabuk ve daha acılı olur.
nasıl için içini yiyordur şimdi tahmin edebiliyorum. insan en çok yapmadıklarından pişman olur. "keşke" kelimesini cümle içinde iyi kullanki (keşke yapsaydım keşke yapmasaydım ) pişman olma:)
hadi yüreğini dinle..

Back
X