8 senemin intikamını alayım mi?

Baskasinin yuvasına sebep olacak olmasa elinde ki kozlar dogru ise kullan derdim.
Yalan yok iftira yok niye vicdan yapasin derdim. Derdim de simdi alakasiz kisilerin belki cocuklarin hayati etkilenecek. Birak ne hali varsa gorsun. Ben sizin ne pislik oldugunuzu biliyorum biliyorum da dua edin insanim ben de. Gerisini koy ver gitsin.

kesin bir aldatma meselesi o elinizde ki koz.
peki kardes esinin bi kabahati var mi sence cikacak herhangi bir rezillikte?
Bir anlik ofkeyle pisman olacaginiz seyleri yapmamanizi tavsiye ederim
Çok mu belli oldu halbuki anlamayın diye ne yazacagimi sasirmistim : (( biri aldatma evet,ama diğeri daha fena : //

Çok şaşırdım yahu sebep ne bu ayrılığa?

İntikam konusuna gelince en büyük intikamın affetmek olduğunu düşünenlerdenim. Kendi içinde affet sonrası eski eşine zulüm, sana huzur olur. Çünkü zaten umrunda olmaz.

8 seneyi cop diye dusunme. Onunde kocaman bir hayat var. Kin, nefret, intikam sana birsey saglamaz. Evren en guzel sekilde cezasini verir. Senin alacagin intikamdan daha guzelini. Sen sadece haklatindan vazgecme mahkemede. Onlar kendi copluklerinde bogulirlar merak etme. Ama o gunu bekleyerek de yasama. Cunku hayat sen unuttugunda alir intikamini.

Aldatılma falan varsa kardeşiyle alakalı söyle bence intikamdan değil de insanlık için aldatılanın haberi olsun

Diğer olaylar da ne gibi mesela dolandırma falansa onu da söyle insanlar bilsin yanaşmasın bu insanlara

Kendinizin ve çocuğunuzun haklarını alın, mağdur olmayın da gerisini boşverin. Kısa vadede içinizi soğutsa da uzun vadede özsaygınızı yitirecek adımlar atmayın. Daha huzursuz olursunuz.
Mahkemede hiç bir şey talep etmeyecem,maddi olarak ama işte yapılanların cezasız kalmasını istemiyorum : ((

Yak bir sigara ve Allah'a havale et ;) Bulurlar
İçmem mı : ))
Kader vurmuş ,seni kaybetmiş ,bırak sen de vurup iyice b.k çukuruna yuvarlama :)
Demi,neler kaybetti of içim daraliyor ama
Baskasinin yuvasına sebep olacak olmasa elinde ki kozlar dogru ise kullan derdim.
Yalan yok iftira yok niye vicdan yapasin derdim. Derdim de simdi alakasiz kisilerin belki cocuklarin hayati etkilenecek. Birak ne hali varsa gorsun. Ben sizin ne pislik oldugunuzu biliyorum biliyorum da dua edin insanim ben de. Gerisini koy ver gitsin.
Başkasının yuvasi yiklimaainda diğer kadininda evlatları var,kocası var bilemedim hangisi dogru. Kötüye bulamamak mı yoksa doğruları söylemek mı?

Eski eş boşanma esnasında çirkeflik yaparsa ortaya dökersiniz, sakin sakin boşanırsa boş verin. Hem de size bir şey söyleyim, intikam alınca yürek ferahlamıyor ben yaşadım. Aksine beyin daha da bu konuyla meşgul oluyor. 8 seneniz gitmiş haklısınız ama kendi içinizde affedin, boşanın ve yeni hayatınızda tertemiz bir sayfa açın. İnanın kafanız daha rahat olacak.

Çok şaşırdım yahu sebep ne bu ayrılığa?

İntikam konusuna gelince en büyük intikamın affetmek olduğunu düşünenlerdenim. Kendi içinde affet sonrası eski eşine zulüm, sana huzur olur. Çünkü zaten umrunda olmaz.
Ayrilmamam için sebep yoktu : //
Affetmem uzun zaman alacak gibi
8 seneyi cop diye dusunme. Onunde kocaman bir hayat var. Kin, nefret, intikam sana birsey saglamaz. Evren en guzel sekilde cezasini verir. Senin alacagin intikamdan daha guzelini. Sen sadece haklatindan vazgecme mahkemede. Onlar kendi copluklerinde bogulirlar merak etme. Ama o gunu bekleyerek de yasama. Cunku hayat sen unuttugunda alir intikamini.
Çok güzel anlatmisiniz ama yüreğime laf geçmiyor
Aldatılma falan varsa kardeşiyle alakalı söyle bence intikamdan değil de insanlık için aldatılanın haberi olsun

Diğer olaylar da ne gibi mesela dolandırma falansa onu da söyle insanlar bilsin yanaşmasın bu insanlara
Yok dolandirlima falan değil,aldatilmayi söyleyeyim mi?
Onceki konunuzda aldatılıyorum galiba demiştiniz , doğru muymuş ??
Bilmiyorum adamın karaktersiz liginden bitti.

Söylemeyin boşverin demek istiyorum ama diyemiyorum :)
Ben kinci biri değilim lakin kırıldığım yerden kırarım genellikle insanları .
Eğer ortaya dökeceğiniz şeyler herhangi birinin canına mâl olmayacaksa(namus cinayeti adı altında kadın cinayeti şeklinde ) açın kartlarınızı..

Aldatılma söylenmeli kandırmasın daha fazla yazık değil mi :( adlattıgı kişiyle beraber dalga geçiyodur eşiyle :(

İçiin. :) Vallahi ben de dayanamadım. Bir de mentollü aldım of of :D
İğrenç insanlarla uğraşıp siz de çamura batmayın. Ağırlığınızı koruyun.
Dayabamayacagini biliyordum : ))
İntikam diye degil de kocasinin aldattigini esine soylemeli miyim diye konu acsaydiniz soyle derlerdi.
İntikam icin degilse bile sizin gibi bi masumun daha canini yakmalarina engel olmak icin ortaya cikain o aldatma meselesini.
İşte adam olsa elime pek bir şey geçmezdi,çünkü onlar erkek yapar kafasindalar. Aldatan kişi kadin,ben açıkken kiyafetimle yargılanırken o namus abidesi olarak gosterilirdi.Bunun için siz böyle bir pisliksin demek icin,söylemek istiyorum

Yurege laf gecmez ama bu da bir imtihan. Intikam sadece o an yureginizi sogutur. Sonra bir bakmissiniz ki siz de onlar gibi olmusdunuz. Sonra kendinizden nefret edersiniz. Gerek yok bosverin. En guzel intikam umursamamaktir.

Back
X