8 senemin intikamını alayım mi?

Şimdi burdaki yorumların tamamına yakını allaha havale et. Ama atladığınız kısım şu allah kendisi bişey yapmıyo insanlar aracılığıyla oluyo bu cezalar. Yanii demem o ki kendini belli etmeden bu kozu kullanabilirsin. Tam boşanırken böyle olaylara adının karışması hoş olmaz bence

Dayabamayacagini biliyordum : ))
İşte adam olsa elime pek bir şey geçmezdi,çünkü onlar erkek yapar kafasindalar. Aldatan kişi kadin,ben açıkken kiyafetimle yargılanırken o namus abidesi olarak gosterilirdi.Bunun için siz böyle bir pisliksin demek icin,söylemek istiyorum

Maalesef olmadı. :)

Söylemeyin boşverin demek istiyorum ama diyemiyorum :)
Ben kinci biri değilim lakin kırıldığım yerden kırarım genellikle insanları .
Eğer ortaya dökeceğiniz şeyler herhangi birinin canına mâl olmayacaksa(namus cinayeti adı altında kadın cinayeti şeklinde ) açın kartlarınızı..
Yok Allah korusun,öyle bır şey olmazda,benim kocama söylediğim laflarla beni vurmaya geldiler,babamı çaresiz bıraktılar. -kadin kocasının yüzüne tukurmez dediler.
-kadin Allah belanı versin diyemez kocasına dediler. Uç tane zeballah gibi kayinlarim,babamın karşısına geçtiler. Babam beni korudu,evladıma zarar verdirtmem dedi,sen adam değilsin dediler. Bunun için intikam çok cazip geliyor.

Yok Allah korusun,öyle bır şey olmazda,benim kocama söylediğim laflarla beni vurmaya geldiler,babamı çaresiz bıraktılar. -kadin kocasının yüzüne tukurmez dediler.
-kadin Allah belanı versin diyemez kocasına dediler. Uç tane zeballah gibi kayinlarim,babamın karşısına geçtiler. Babam beni korudu,evladıma zarar verdirtmem dedi,sen adam değilsin dediler. Bunun için intikam çok cazip geliyor.
Kadın kocasını aldatmaz diyip saydırmaya başlasaydın
Aldattıgından emin misin kanıt var mı
Varsa gönder kocasına ve ailesine

iyide buna ancak sen karar verebilirsin.
ne yaşadığını sana ne yaşattıklarını sen bilirsin..

not: başka konularda aldatıldığını bilmesi lazım diyenler şimdi allaha havale et diyor.
aldatan ortaya çıkma ihtimalini elbet göze almıştır o aldatırken allahtan korkmamışta sen niye korkasın ?

Yurege laf gecmez ama bu da bir imtihan. Intikam sadece o an yureginizi sogutur. Sonra bir bakmissiniz ki siz de onlar gibi olmusdunuz. Sonra kendinizden nefret edersiniz. Gerek yok bosverin. En guzel intikam umursamamaktir.
Umirsamadikca üzerime geliyorlar benle yetinmeyip aileme bulasiyorlar xbu kadar iyi olma yap görsunler dedirtiyorlar
Şimdi burdaki yorumların tamamına yakını allaha havale et. Ama atladığınız kısım şu allah kendisi bişey yapmıyo insanlar aracılığıyla oluyo bu cezalar. Yanii demem o ki kendini belli etmeden bu kozu kullanabilirsin. Tam boşanırken böyle olaylara adının karışması hoş olmaz bence
Yaparsam asla kendimi belli etmem daha kötü olur
acıma al :) onlar senin şefkatini dikkattini hakedecek şekilde mi davrandılar sana ?
Hayır : /
Vur geç. İçin soğusun.

Böylesi hallerde de "Allah'a havale et" deniyor ya, sinirleniyorum.
Şu kuyuya uzatılan ip hikayesi geliyor aklıma. Bilmem, bilir misiniz o hikayeyi?
bilmiyorum

Kadın kocasını aldatmaz diyip saydırmaya başlasaydın
Aldattıgından emin misin kanıt var mı
Varsa gönder kocasına ve ailesine
İşte kanıtı yok,kadın bana döküldü ben ona yakın davrandım,bazı hareketlerinden suohelendim anlattı,güvendi bana. Ama işte arkadan vurmak olacak ondan sebep tereddüt ediyorum,kanıt ise dokümanları çıkartın diyecem,aldattığı kişiyi de biliyorum zaten.Ailecek tanışıyorlar zaten.

not: başka konularda aldatıldığını bilmesi lazım diyenler şimdi allaha havale et diyor.
aldatan ortaya çıkma ihtimalini elbet göze almıştır o aldatırken allahtan korkmamışta sen niye korkasın ?
Bir de kadının kocası çok iyi bir adam,Allah selamet versin öyle bir adama yapılan haksızlığa da gelemiyorum,sadece ana yapılan değil.

Kesinlikle katılıyorum size. Biri aldatıldım diye konu açsaydı ve diğer kadın da evli olsaydı rezil et derdi herkes.

İşte kanıtı yok,kadın bana döküldü ben ona yakın davrandım,bazı hareketlerinden suohelendim anlattı,güvendi bana. Ama işte arkadan vurmak olacak ondan sebep tereddüt ediyorum,kanıt ise dokümanları çıkartın diyecem,aldattığı kişiyi de biliyorum zaten.Ailecek tanışıyorlar zaten.

Bir de kadının kocası çok iyi bir adam,Allah selamet versin öyle bir adama yapılan haksızlığa da gelemiyorum,sadece ana yapılan değil.
Off yazık adama bide arkadaşıyla aldatıyomuş gözgöre göre :( kesinlikle söylenmeli

Ben bunu iyilik adına yapar, aldatılan kişiye derdim. Intikam değil ki bu bildiğimiz iyilik edeceksiniz. Diğer şey ne, onu da derseniz akıl verelim.

Konu kaymasın diye sildimdi ama üzerinden söyleyeyim.
Adamın biri kuyuya düşmüş, "Beni buradan Allah çıkaracak" diye tekrar tekrar söylemeye başlamış.
Sonra bir başka adam yoldan geçerken sesin yankısını duymuş gelmiş, kurtarmak için ip uzatmış.
Adam reddetmiş "Beni buradan Allah çıkaracak" demiş.
Adam ısrar etmiş, yok. Eh be senle mi uğraşacağım demiş gitmiş.
Böyle böyle 3-4 farklı kişi gelmiş, hepsi ip-sırık, el vs uzatmış ve fakat kuyudaki adam yine reddetmiş.
Sonunda yeri belirsiz bir ses gelmiş "Onları, senin için ben gönderdim" diye.

Böyle bir hikaye var, anlatırdı anneannem filan.
Anlayacağınız, bu bilgi sizin elinize veriliyorsa ve bu olaylar da üzerine yaşanıyorsa, size havale edilmiş gibi.

Back
X