- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Gece gebe kalan gündüz doğurur. Sen açığa çıkarsanda çıkarmasanda elbet birgün açığa çıkacaktır rahat ol ve allaha havale et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bir daha böyle bir şeye kalkışırlarsa,açığa çıkmayı falan dusunmem,dan dan yüzlerine yuzelrine dokulurum. Ondan sonrası Allak kerim.bir daha böyle konuşan olursa "boynuzlu gezenler mi adam oluyormuş?" de ve sus.
onlara yeter bence; intikam olarak
Bunu yaparlar iste,eşimle barışıp yapmayı bile düşündüm.Sadece sizinle paylaştıysa eğer sizin yaptığınız elbet ortaya çıkar.
siz ayrılma sürecinde olduğunuzdan, onlarında yuvası bozulsun diye çabalayan karalayan kadın moduna sokarlar sizi. bu sizin için pek iyi olmaz. hakkınızda hayırlısı olsun.
O zaman bekliyorum,ama onlardan aileme yine böyle tavırlarla can sokmaları olursa,soyleyecem gitsin.Gece gebe kalan gündüz doğurur. Sen açığa çıkarsanda çıkarmasanda elbet birgün açığa çıkacaktır rahat ol ve allaha havale et.
Yani zorlarlarsa söylersin herkesin içinde.O zaman bekliyorum,ama onlardan aileme yine böyle tavırlarla can sokmaları olursa,soyleyecem gitsin.
Maddi haklarim hiç umrumda değil açıkçası,ama onlar kendilerini mükemmel görüp,benim eşimin hatasından dolayı yüzüne tükürme ve Allah belanı versin demem,onlar için büyük teebiyesizlikmis ya,şeytan diyor sizin kızınız kapalı,hanım hanımcık kocasının yüzünde tukurmuyor ama böyle böyle yapıyor hangisi daha kabul edilebilir siz düşünün de gitsin diyor işte şeytan,şeytana uymayacam. Sanırım en doğrusu.Allah'a havale et.
Emin ol karşına gelir.O zamanda için soğumuş olur.
Keşke görmeseydim dersin.Birebir yaşadım.
Bilmiyorum inancını ama kötülük görmüş kul, kötülüğü yapanın düştüğünü görmek ister, mümkünse bizzat ve bu dünyada. Bazen gerçekten de istediği olur, bazen ise biz farkında olmadan hak yerini bulur. Allah bizim görmemizi istemez, görüp sevinmeyelim, nefsimizi tatmin etmeyelim diye.
Haklarınızdan vazgeçmeyin ama tazminat,nafaka artık her neyse.
Kanıma giriyon yanda böyle yapacam aslında ama işte Allah var bir taraftan : ((Ben olsam yapardim. Hicde cekinmezdim. En iyi plan görümcenin kv aramak. Su su adamla sizin gelin su kadar zamandir yasak ask yasiyor. Telefonun dökümanlarini cikarin. Hersey ortaya cikacak diyip kapatmak. Ohhh sonrasini kendileri bilirler. Sana sorduklarinda da eeee ben ona yapma etme demistimmmmm demek baskalarida ögrendiiiiii diye sasirmak.
Değil mi durmayacaklar zaten.elbet bu kozu kullanacagınız zamanlarda gelir sabredin şimdilik sukuta devam.
Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Bence söylesem de bunda bir günah olduğunu sanmıyorum,hadi intikam duygusunu gec,aldattığı adamın engelli yavrusuna ayıracağı zamanı görümcem telefonda saatlerce konuşarak çalıyor,çocuğu hastaneye adamın karısı götürüyor bunlar için bile şöyle diyor içimdeki ses ama işte Yusuf yusuf..ben bu kadar olgun düşünüp sineye çekemezdim, söylerdim, canımı yakanlar yaptığının sorumluluğunu taşısın, bedelini ödesin isterdim. yapabildim mi hayır, o yüzden şimdi böyle düşünüyorum.
Allah'a havale etmek en temizi ama sanırım nefsime yenilirdim artık.
Bence söylesem de bunda bir günah olduğunu sanmıyorum,hadi intikam duygusunu gec,aldattığı adamın engelli yavrusuna ayıracağı zamanı görümcem telefonda saatlerce konuşarak çalıyor,çocuğu hastaneye adamın karısı götürüyor bunlar için bile şöyle diyor içimdeki ses ama işte Yusuf yusuf..
bence bben bu kadar olgun düşünüp sineye çekemezdim, söylerdim, canımı yakanlar yaptığının sorumluluğunu taşısın, bedelini ödesin isterdim. yapabildim mi hayır, o yüzden şimdi böyle düşünüyorum.
Allah'a havale etmek en temizi ama sanırım nefsime yenilirdim artık.
Yak bir sigara ve Allah'a havale etBulurlar
Aileme zarar gelmeyeceğini bilsem,giderim kapılarına yedi mahalleyi ayağa kaldırır bunlar böyle insanlar derim valla,bana ne yaparlarsa yapsınlar pırt.ne enteresan dimi korkan biz oluyoruz.
Muhakkak o benden daha iyisini yapacak,ama anlatsam detaylı bir şekilde gerizekalı ne duruyorsun dersiniz. : //BENCE YARADANA BIRAKIN...
güvenilir bir arkadaşa kv yi aratıp gelinini filancayla aynı eve girip çıkarken görüyoruz. ortalık onların dedikodusuyla çalkalanıyor dese kv si araştırmaz mı?Maddi haklarim hiç umrumda değil açıkçası,ama onlar kendilerini mükemmel görüp,benim eşimin hatasından dolayı yüzüne tükürme ve Allah belanı versin demem,onlar için büyük teebiyesizlikmis ya,şeytan diyor sizin kızınız kapalı,hanım hanımcık kocasının yüzünde tukurmuyor ama böyle böyle yapıyor hangisi daha kabul edilebilir siz düşünün de gitsin diyor işte şeytan,şeytana uymayacam. Sanırım en doğrusu.
Kanıma giriyon yanda böyle yapacam aslında ama işte Allah var bir taraftan : ((
Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.