Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evt karnımda sanki bişeyler yanıyo çok korktum valla saol meltem Şeniz

Asucuğum bu karışımın en büyük özelliği göbekteki yağları eritmet.

merhabalar kızlar ben de bugün kahvaltıda az yedim ama acık ve az sekerli çayı bol içtim zaten suyu cok içiyorum mecburen :) elma sirkesini emzirenler içebilir mi acaba bir fikriniz var mı bir de lahana suyuna limon sıkılıp içiliyormuş içen vaR MI ARANIZDA

selma abla bana inandırıcı gelmedi zaten 20 msjı var 20side bu kapsülle ilgili bi yazmış 1haftada 4 kg verdim bi yazmış 6kg inanma bencelmaz:

Kullanıldığı yerler

Hazırladığımız sirkeleri salatalarda, çorbalarda vs. aroma vermek amacıyla kullanabiliriz.

Şifai amaçla kullanmak için; bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır.

Elma sirkesi koruyucu sağlık amacıyla, sürekli olarak günde bir kez sabahları açken ve alınmalıdır.

İyileştirici özellikleri

* Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun asit alkali dengesini korumasını sağlar. Örneğin kalsiyumun daha verimli kullanımını sağlayıp, bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken, bir yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini kırar.

Uzun süreli kullanımı eklem ve kemiklerdeki sertlik ve sıkıntılara son verir.

* Sodyumun etkisini yansızlaştırarak yüksek tansiyondan korur.

* Kolesterolü düşürür. İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.

* Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalar.

* İçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler.

* Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir ya da buhusu yapılır.

* İdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır.

Meltemciğim ellerine sağlık faydalarını negüzelde sıralamışsın öyle...

evt karnımda sanki bişeyler yanıyo çok korktum valla saol meltem Şeniz
rica ederim cnm ne demek
sen yinede netten elma sirkesi diye bi araştır yerimseniben
Asucuğum bu karışımın en büyük özelliği göbekteki yağları eritmet.

selam cnm
ben 1 ay kullandım göbek olduğu gibi duruyo kafamçokkarıştı

saol meltemopuyorumnanaktan ilk işim elma sirkesi almak

canım içme sen yine de ben elmalı tarcınlı karanfil ve tane karabiberli çay yapıp içcem çokta faydalı

ya ender saraç demiştiki ilk 10gün için ve hemen spor yapın zaten 10 gün sonrasında okadar etki etmez demiştikafamçokkarıştı

Meltemciğim ellerine sağlık faydalarını negüzelde sıralamışsın öyle...

rica ederim cnm

yalnız bizim marketlerden aldığımız elma sirkeside saf orjinal elma sirkesi değilmiş
yani ne kadar işe yarar orası belli değil akannehir faydasımı olur zararımı dokunur bilemeyiz

bu gün cokkkkkkkkkkkkkkkkk ışlerım var carşıya cıkmam gerek alış verış ışlerı var bayramda annemlere gıdecegız galıba bu hafta okul tatıl bursada gırıpden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…