:uhm:zeytinyaprağımıakannehir nerden bulucaz. nasıl zayıflatıyomuş acaba:uhm:
o zaman niye şişkolar selmacımkaydirigubbakcemile3Kızlar zeytin yaprağı en iyi zayıflatan bitkiymiy televizyondan yeni duydum duyduğuma göre kıbrıslılar bunu çok iyi bilirmiş.
duş aldım gerçekten hafifliyo insanmeltem ılık duş al ol bol gırıbın bır numaralı ılacı cok ıyı gelıyor dr söylemıştı korkmayın cocuklarınızıda duş aldırın demıştı
inşallah olmaz cnm dikkat edingeçmiş olsun meltem çevremdeki herkes hasta,çocuklarıda hasta.anne oğul şimdilik bizde bişey yok inş.da olmaz
Meltemciğim geçmiş olsun canım ,geçmişi daha okumadım
o zaman niye şişkolar selmacımkaydirigubbakcemile3
Ona kalırsa zayıflamayla ilgili bizim ülkemiz kadar çok bilgiye sahip bir ülke yoktur herhalde ama bizlerde kiloluyuz.Biliniyor çoğuşey fakat üşengeçlikten yapılmıyor.
bende şunu yaparım bazen çok iğrenç ama bağırsaklarımı çalıştırmak için
kahvaltıdan sonra 1tatlıkaşığı hakiki zeytin yağı içerim
öğğğt tadı aklıma geldi
asu canım benim yerimede yürüsen mi diyorum hıh ne dersin.kızlar ben yürüym biraz oğluşu uyutupopuyorumnanaktan
Rukiye hanım takıma girmişsiniz tebrik ederim inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
asuman meltem rukıye selma selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:lepi: :lepi:Selmacığım ben kendi adıma çok iyiyim 56.1 geldim.
oyyyyyy maşallah oüluna mısırda patlatın canım pıtır pıtıur bembeyaz cıksın dişleri :)
bende temizlik yaptım köse bucak yoruldum akşama balık yapcam hepinizi öptüm sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?