• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günayydıınnnnnn kızlar korkarım gribal bi enfeksiyon olucam gözlerim acayip yanıo ateşim fln çıkıo oooff ooff çok korkuyorummmm ben yaa

saol cnm ismini bile sölemek istemiorum ama Allah korusun domuz gribi fln olmasından çok korkuorumm

saol kaptanımm
kızlar ii bakın kendinize vallaa ağrıdan halsizlikden çok insanın psikoloji bozuluo vallaa uuff sürekli aklım ondaaaa

ee cadılar nerdsnz :)
bayram temziliği yapıyorsunz değil mi kolay gelsiiin
bnde bugün mezarlığa gittim
her nekadar babamn ölümnden 15 sene de geçse acılar taze :( taptae kalıyor
allah kimseye sevdiklerinn acısını göstermesin

slm bugun neler yedım sabah 2 fıncan cay şekersız kk peynır 2 tane zeytın 2 catal sucuklu yumurta yarım paket altın başak biskıvı öylen yok akşam 1 tabak mantarlı tavuk sote 2 kaşık pırıc plavı 1 bardak ayran salata toplam 1.5 su opuyorumnanaktan

ıyı akŞamlar kızlarrrrr.....

Kaptanımmm benımmm o acılar hıÇÇ unutulmaz...rabbım sana dayanma gÜcÜ versın...

Bayramınızı en ıÇten dıleklerımle kutlarım....

Bu bayram bızım ıÇın buruk geÇıcek p.tesı dayım vefat ettı...

Hepınızı Şımdıden ÖpÜyorumm.... Bayramda ınŞallah gırebılırım...

kızlar 2 gündür ana oğul çok hastaydık kaynanamlarda kaldık bize o baktı ama bugün ikimizde iyiyiz akşam evimize geçtik.geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim ve mutlu haber iştahsız olduğum için bayramın ilk gününü kazasız belasız atlattım ama yarın ankaraya gidicem annemin yanına 3 günüde atlatsam çok süper olur.

şükür selmay başını takıdan kaldrıp bizlere döndüün
zaten sana küsüm bana bir bnayram hedayesi bile yollamdın takı baaabında:(

kızlar merhabaaa
ben çok hastalandım hastaneye fln gitiimm oof offf biraz geç oldu ama bayramınız mübarek olsunnnnnn

Back
X