• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugun neler yedım sabah 2 fıncan yeşil cay şekersızz öylen gezmedeydım 3 fıncan şekersız cay 1 buyuk kaşık patates salatası 10 tane yaprak sarması elmalı pastadan yarım yedım 1 tane kucuk susamlı sımıt karış turşu un helvası tattım 1 tane turk kahvesi akşam kızarmiş palamut balık yedım ekmeksız 1 buyuk parca ve yanında salata yedımm toplam 1 lt su ictim opuyorumnanaktan

arkadaşlar benide aranıza alabilirmisiniz bende kiloluyum ve bu kilolardan kurtulmak istiyorum bende bu yarışa varım artık eşimle kavga eder olduk bu konuda.siz neler yapıyosunuz bana da anlatırmısınız
takımda yer olursa girersin takımımızın kaptanı belirliyo bunu
ama önce her gün düzenli paylaşımda bulunman lazım gün içinde neler yiyorsun ne sporu yapıyorsun vs. gibi... kilo vermeye baslarsan girersin takıma
kaç kilosun hedefin kaç bunlardan başla istersen...

bu gün yedıklerı

SABAH ıkı dılım k ekmegı ıkı domates bır salatalık 5 tane zeytın bır corba kaşıgı kadar kırem peynır bır yumurta

ARA ıkı kaysı bır mandalına bır elma

ÖGLEN bır tabak makarna ıkı yemek kaşıgı kadar sucuklu yumurta bır kase cacık :kedi:yarım ekmek :olmaz:

AKŞAM :utangac:

bırkase sütlac :utangac:

ıkı lt su

bır saat yürüyüş :hulya::hulya::hulya:
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy
sütlaç çekti canımmmmm:1closedeyes:
ekmeği biraz kaçırmış mısın ne ablam

bugun neler yedım sabah 2 fıncan yeşil cay şekersızz öylen gezmedeydım 3 fıncan şekersız cay 1 buyuk kaşık patates salatası 10 tane yaprak sarması elmalı pastadan yarım yedım 1 tane kucuk susamlı sımıt karış turşu un helvası tattım 1 tane turk kahvesi akşam kızarmiş palamut balık yedım ekmeksız 1 buyuk parca ve yanında salata yedımm toplam 1 lt su ictim opuyorumnanaktan
güzelllllllllll ama su az olmuş be annemmmmmmmmmmmmmm niyeeeeee

kızarmış balık olmasa daha ıyıydı ama bende asla balıgı bugulama sevmem zaten aslında balık sevmem:hulya::hulya::hulya:
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy
sütlaç çekti canımmmmm:1closedeyes:
ekmeği biraz kaçırmış mısın ne ablam

canım benım sen şimdı bırde emzıklısın keşke yakın olsaydında yeseydın sütlactan ikram edebılseydım evet ekmek cok olmuş farkındayım malesef :oklava::oklava::oklava:

aslında akşam yemek yemıcektım selmacım ama eşim balık almış bende balık cok severım dayanamadım yedımmm ama az yağda kızartım tatlımmm

yeni gelen ve takımda yer almak isteyn arkadaşlar
takımımız da yer yok yani tüm takımların 12 kişi sınırı vr biz 12 yi doldurduk
ama ki motive olmak için yazabilirsinz
takımımızn kapısı herdaim açık

kızlar bn çıkıyoruum bugün yokum
şimdi komşuya kahveye gidem
ordan gelip hazırlancam kursa gidecem
kurstnda çıkıp akşama halamlara yemeğe davetliyiz oraya gidecem
kısacası yine :( yoğun bir gündem bni bekliyor
yarın ise büyük gün
yine hatrlatım en geç 12 ye kadr bildrim hakkınız var
geç kalanı diskalifiye ederim

neslışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ne haber nasılsın

Back
X