Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takımda yer olursa girersin takımımızın kaptanı belirliyo bunuarkadaşlar benide aranıza alabilirmisiniz bende kiloluyum ve bu kilolardan kurtulmak istiyorum bende bu yarışa varım artık eşimle kavga eder olduk bu konuda.siz neler yapıyosunuz bana da anlatırmısınız
hoş geldın rukıye abla nasıl gectı gezme kacamak varmı
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyybu gün yedıklerı
SABAH ıkı dılım k ekmegı ıkı domates bır salatalık 5 tane zeytın bır corba kaşıgı kadar kırem peynır bır yumurta
ARA ıkı kaysı bır mandalına bır elma
ÖGLEN bır tabak makarna ıkı yemek kaşıgı kadar sucuklu yumurta bır kase cacık :kedi:yarım ekmeklmaz:
AKŞAM
bırkase sütlac
ıkı lt su
bır saat yürüyüş :hulya::hulya::hulya:
güzelllllllllll ama su az olmuş be annemmmmmmmmmmmmmm niyeeeeeebugun neler yedım sabah 2 fıncan yeşil cay şekersızz öylen gezmedeydım 3 fıncan şekersız cay 1 buyuk kaşık patates salatası 10 tane yaprak sarması elmalı pastadan yarım yedım 1 tane kucuk susamlı sımıt karış turşu un helvası tattım 1 tane turk kahvesi akşam kızarmiş palamut balık yedım ekmeksız 1 buyuk parca ve yanında salata yedımm toplam 1 lt su ictim opuyorumnanaktan
güzelllllllllll ama su az olmuş be annemmmmmmmmmmmmmm niyeeeeee
selam cancaaĞzlarrr bİlemedİnnn kasabayı İzlİyorummmm

kızarmış balık olmasa daha ıyıydı ama bende asla balıgı bugulama sevmem zaten aslında balık sevmem:hulya::hulya::hulya:bugun neler yedım sabah 2 fıncan yeşil cay şekersızz öylen gezmedeydım 3 fıncan şekersız cay 1 buyuk kaşık patates salatası 10 tane yaprak sarması elmalı pastadan yarım yedım 1 tane kucuk susamlı sımıt karış turşu un helvası tattım 1 tane turk kahvesi akşam kızarmiş palamut balık yedım ekmeksız 1 buyuk parca ve yanında salata yedımm toplam 1 lt su ictim opuyorumnanaktan
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy
sütlaç çekti canımmmmm:1closedeyes:
ekmeği biraz kaçırmış mısın ne ablam
iyi geceler bende haziran annesiyim geöen sayfalarda yazmıştım
benimde 6 kilo vermem lazım