Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım söz haftaya kilo vererek ve dereceye girerek hatamı telafiedip sana kendimi affettireceğim.Ne dersin?

KIZLAAAAAAR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.

kızalrrrr cuma gününe kadar sebze ve meyva ve yoğurt yiycem sadeceee..........ve haftaya en az -1,5 gelmek istiyorummmm

slm abla neredeydinnnnn kılpayı kurtuldunnn diskalifiyedennnnnnnnnn

Yaaaaaaaa nasıl desem bilmemki topiğe rirememin bir değil birçok sebebi var. Mesela en önemlisi akşam bilgisayarın başına geçince eşimle aramızda tatsızlık oluyordu oyüzden giremedim akşam 17:30'a kadarda dışırıda oluyordum vs. işte neyse dediğin gibi ucuz atlattım. Ama kaptanımıza haftaya vereceğim kiloyla(inşallah) kendimi affettireceğime inanıyorum.Neyse canım ben çıkıyorum 1 saat sonra burdayım o zaman görüşelim olur mu ?

hımmm anladım ama bu kadar uzak kalma bi dahalmazpuyorumnanaktan
hoşgeldinnn kaptannnnnnn

klava: klava:
seni seni ondan mı çabucak kalktın benden demek 1 saat CADIARZU
gelmycm işte akşam bnde :umursamaz:

slm sabah 2 fıncan şekersız cay kk peynır 1 tane zeytın 3 catal sucuklu yumurta dıyet biskuvi öylen şekersız neskafe ıkındıde yoğurlu karnıbahar mandalına akşam corba salata makarna toplam 2 lt su

ben bugün
sabah yok
öğlen sucuk 2 dilim ekmek peynir salatalık domates
arada 1 muz
akşam 4 çatal tavuksote yogurtlu dereotlu patates salatası 1 dilim ekmek
başım dönüyodu kan sekerim düştüğü için 4 tane biskrem yedim bu kadar

kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesınızzzzzzzzzz bıraz yedıklerımıze dıkkat edelimmmmmmmm
haftaya cumada bızzzzzzzzzz 1 . olalımmmmmmmmmmmmmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…