Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SELAMM CANCAĞAZLARIMMM:hulya:

EVET BUGÜN 1 MUHARREWM DÜNDE HıCRı YILBAŞIMIZDIII RABBıM HERKESE YENı YILIMIZDA SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BEREKETLı BOL BEBıŞ HABERLı BıR YIL VERSıN ıNŞŞŞ AMıN......:Saruboceq:

BENDE AŞUREYı ÇOK SEVERıM ANNEMDE ÇOK GÜSEL YAPARRRR kafamçokkarıştı CANIMM ıSTEDı VALLAA...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bendende aynı dilekler gitsin hepinize.
Annene(benden selam söyle) banada aşure yollasın bende çok severim.
Ah ah benim anneciğimde çok güzel aşure yapardı nur içinde yatsın.ANNEMİ ÇOK ÖZLEDİM.AŞIRI DERECEDE CÖMERT BİRİYDİ.

kızlar 6. takım benim yediğim muzları yazmışkaydirigubbakcemile3çifter çifter diye artı çıksınlarda görsünler falan halbuki 1 kg verdim:roflol: çok güldüm haaaaaaaaaaaaa muzumuda yerim kilomuda veririm:roflol:

allah rahmet eylesiin
mekanı cennet olsun

Kayıtlı kullanıcı olarak birçoğumuzu burada görmek beni çok sevindiriyor ve en kısa zamanda tekrar girmem için beni dahada çok hırslandırıyor.Benin buraya sık sık girmemde kilo vermek demektir.
oh oh ne güzel

kız gece gece gülme krizine girdiiim:roflol::roflol::roflol:

amınnnnn

ayy selmacıĞımmm annen nur ıÇınde yatsınnnnn.....

Annelerın yerı Çok ayrııı canımmm karŞımda oturuyo olduĞu halde okadar Çok ÖzlÜyorumkı rabbımm baŞımdan eksık etmesınnnn...amınnnnnnnnn

ayy kızlarr maŞaallahhhhh hepımız burdayız nerdeyseeee

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…