- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
yemez miyim hiçççççççç zaten severimmmmmmayy hiç sevmem:dilcikar:
yok cnm yaa çok değil
tmm
olsun
vermişn yaa tebrk ederima.s.
soğan da ye
çiğ soğan bnde acayip süt yapardı
özellikle bulgur pialvıyla
SELAMM CANCAĞAZLARIMMM:hulya:
EVET BUGÜN 1 MUHARREWM DÜNDE HİCRİ YILBAŞIMIZDIII RABBİM HERKESE YENİ YILIMIZDA SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BEREKETLİ BOL BEBİŞ HABERLİ BİR YIL VERSİN İNŞŞŞ AMİN......:Saruboceq:
BENDE AŞUREYİ ÇOK SEVERİM ANNEMDE ÇOK GÜSEL YAPARRRR kafamçokkarıştı CANIMM İSTEDİ VALLAA...
yemez miyim hiçççççççç zaten severimmmmmm
bende süperrrrrrrrrrrrrr yaparım aşureyi herkes bayılır haaa
bende 1 kg verdim 62.5 im
Bendende aynı dilekler gitsin hepinize.SELAMM CANCAĞAZLARIMMM:hulya:
EVET BUGÜN 1 MUHARREWM DÜNDE HİCRİ YILBAŞIMIZDIII RABBİM HERKESE YENİ YILIMIZDA SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BEREKETLİ BOL BEBİŞ HABERLİ BİR YIL VERSİN İNŞŞŞ AMİN......:Saruboceq:
BENDE AŞUREYİ ÇOK SEVERİM ANNEMDE ÇOK GÜSEL YAPARRRR kafamçokkarıştı CANIMM İSTEDİ VALLAA...
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)azra_sila, AySeCeYLiN+, LİLLYUM+, neslihan165+, rukiye_38+, selmaY+
maşallah gece gece topik çoştu
allah rahmet eylesiinBendende aynı dilekler gitsin hepinize.
Annene(benden selam söyle) banada aşure yollasın bende çok severim.
Ah ah benim anneciğimde çok güzel aşure yapardı nur içinde yatsın.ANNEMİ ÇOK ÖZLEDİM.AŞIRI DERECEDE CÖMERT BİRİYDİ.
oh oh ne güzelKayıtlı kullanıcı olarak birçoğumuzu burada görmek beni çok sevindiriyor ve en kısa zamanda tekrar girmem için beni dahada çok hırslandırıyor.Benin buraya sık sık girmemde kilo vermek demektir.
kızlar 6. takım benim yediğim muzları yazmışkaydirigubbakcemile3çifter çifter diye artı çıksınlarda görsünler falan halbuki 1 kg verdim:roflol: çok güldüm haaaaaaaaaaaaa muzumuda yerim kilomuda veririm:roflol:
amİnnnnn
ayy selmacıĞımmm annen nur İÇİnde yatsınnnnn.....
Annelerİn yerİ Çok ayrııı canımmm karŞımda oturuyo olduĞu halde okadar Çok ÖzlÜyorumkİ rabbİmm baŞımdan eksİk etmesİnnnn...amİnnnnnnnnn
ayy kızlarr maŞaallahhhhh hepİmİz burdayız nerdeyseeee
kızlar 6. takıma bi girip bakın yazımı okuyun bi
kızlar bende burdayım ama yazamıyorum bakalım yarın nasıl olacak kım bırıncı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?