kızlar 6. takım benim yediğim muzları yazmışkaydirigubbakcemile3çifter çifter diye artı çıksınlarda görsünler falan halbuki 1 kg verdim:roflol: çok güldüm haaaaaaaaaaaaa muzumuda yerim kilomuda veririm:roflol:
Teşekkür ederim.allah rahmet eylesiin
mekanı cennet olsun
[/FONT][/B][/COLOR]
kızlar tlfnumu yaptıııımsositososito
tabiki kötü niyetli değilller ablam ama aramızda yarış var doğal olarak biri bizi gözetliyorrrkaydirigubbakcemile3Canım benim 6 takım arkadaşları eminimki kötü niyetle söylememişlerdir.Senin yediğin muzları konuşmaları normal niye dersen muz kabızlığa neden olduğundan kilo yapar şahsen normalde ben yiyemem ama sen rahat rahat yersin çünkü sen çoçuk emziriyorsun senin devrenden bende iki kere geçtim ve kiloların büyük bir çoğunluğunu emzirme döneminde verdim ayrıca kilo (arkadaşlarla) verme yarışını da özellikle o dönemde giriyordum. Herkes emziren bir anneyle kilo yarışına rahat rahat girer bilirlerki emziren anne süt yapacam diye çok yer bende bu yarışı kazanırım derler ama maalesef yanlış bilirler .Mesela bir öğün belirlesek (aynı kaloride) bu öğünü ben günde bir sende günde üç kere yesen senle bana aldıracağı kilo değeri aynıdır hattaböyle olmasına karşın yinede sen benden daha şanslı olursun.Emzirme döneminde girdiğim yarışta belirlediğimiz sürede ben her istediğimi rahat rahat yediğim halde 4 kg. verdim o ise 1.5 verdi(çokta dikkat ettiği halde
ilginçççççCADIARZUbn neden emziririken aldım ozmn yaaa(((
hmde bn 3 sene emzirdiiim(
kızlar tlfnumu yaptıııımsositososito
tabiki kötü niyetli değilller ablam ama aramızda yarış var doğal olarak biri bizi gözetliyorrrkaydirigubbakcemile3
kilo vermek isteyenler doğurun anacımkaydirigubbakcemile3
tabiki kötü niyetli değilller ablam ama aramızda yarış var doğal olarak biri bizi gözetliyorrrkaydirigubbakcemile3
sositosositosositosositosositosositoKurtardın yani telefonu sevindim.
bn ikinciyi doğursam kapıdan geçememkaydirigubbakcemile3tabiki kötü niyetli değilller ablam ama aramızda yarış var doğal olarak biri bizi gözetliyorrrkaydirigubbakcemile3
ne yemedim kicokacimcoookilginçççççCADIARZU
ne yedinki azram
şakkıdışakkıdışakkıdıalkisalkisalkis alkisalkisalkis
E bak mesela cennetbahçemiremim(saadetle) kilo yarışına çekine çekine girdim bir yöndende dedimki ya bu kız çok çikolata yiyiyor(yemeği söylemeye bile gerek yok) ben belki kazanırım dedim ama maalesef korktuğum başıma geldi hem yarışı kaybettim hemde arayı çok açtı.
ben yatarrrrrrrrr iyi geceler öptüm sabah elektirik olmazsa falan ben 1 kg verdim 62.5 im kaptanımmm
allahımm yavrularını sana bağışlasınBana iki tane yeter.Kilo vermek için mi ? Doğum yapmak okadar kolaymıymış düşünemiyorum bile kafayı yerim herhalde ...:umursamaz::umursamaz:akannehirakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?