centetine davet et allahım kabrimizde rahatlık,sıratta selamet,tatlı canımız sana emenet,son nefesimizde selametler ihsan eyle.
kabir suallerimiz ahsan eyle,cennetinle cemalini cümleyle beraber banada nasip eyle.
cumanız mübarek dualarınız ve tövbeleriniz kabul olsun...
selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın ablam sanadahayırlı cumalargunaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrr hepimizeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
a.s.acılışi ben yapımmmmmmm kızlarrr -- bırdeyımm 1 kılo verdım 101 kaptanımmmmm :teytey:
günaydın kardeş takımopuyorumnanaktankardeş takım günaydın demeye geldiiim...a.s.
günaydın cnmgünaydın kızlarrrrr
Hayırlı cumalarrr Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin....
Kaptanımmm inan çok korktumsabah tartıya çıkarken artı gelecem diye çok şükür rtı değilimm
ama ekside değilimmmlmaz: sabit geldimmm 81.3... akannehir kafamçokkarıştı :1ninca: :bbo: kötükedihüso lmaz: :mymeka: :çok üzgünüm: klava: a.s.
umarım kendimi bunlarla ifade etmişimdir...:tomato:
centetine davet et allahım kabrimizde rahatlık,sıratta selamet,tatlı canımız sana emenet,son nefesimizde selametler ihsan eyle.
kabir suallerimiz ahsan eyle,cennetinle cemalini cümleyle beraber banada nasip eyle.
cumanız mübarek dualarınız ve tövbeleriniz kabul olsun...
selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun...
amin:Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:gitme::gitme:kaydirigubbakcemilekızlar ben kaçarrrr
Hayde Allaha Emanet olun.....
levrek ne olcak senn bu halin yaaagünayydın süper kaptanım tebrik ederim ben sabitim valla ayy gına geldiii ooff
men deldim yineeee:):):)
kaptannımmm aferimmm ben sana dityommm sen bu gidişle ecilipse(tutulma) ya giderken 85 falan olucannnn ....ama hep böyle gittt olurmuuu....
tmm sabit geçiyorum nazım seni64.400 canım gecen haftaki baskül dijital değildi ondan 654 cıkmıltım aynıyım galiba
bende -1 deyim 62.5 im kaptanımmmmmmmmmmmm
6. takımı yenmeliyiz yaaaaaaaaaaaaaa
asu nerdeki o 4 kg vermişti:jeyyar:alkisalkisalkis
6. takımı yenmeliyiz yaaaaaaaaaaaaaa
asu nerdeki o 4 kg vermişti:jeyyar:alkisalkisalkis
bu yarış haftaya da devam etsin hırs yaptım haaaaa
bu gazla 3 kg veririm...keşke daha önce girseydim topiklerine o zaman daha çok kg veririrdim kesin:)))))))))))
asuum yüzümü takıma girdiğinden beri ilk kez güldrüüdüm aman gelcek hafta çok dikkat et veremesen bile sabit tutgünaydın 8.takımın güzel hatunları dün evime geçtim kilomda aynı 78 yani-4
:lepi::lepi::lepi::lepi:geldim ayşecim tebrik ederim seni 1 kg daha göndermişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?