ayy canım benim çok geçmiş olsun...Bundan sonra sağlıkla kilo verirsin işallah canım..canım çok geçmiş olsun evet bencede dön artık aramıza sensiz olmuyo , burdan uzak kalmak hiç birimize iyi gelmiyo :gitme:
benim mucizemde bademcik iltihabıydı 1 yudum su bile içemedim çok ağır hasta oldum öyle verdim kilolarıkaydirigubbakcemile2 inş. devamınıda getiricem
iyiyiz canım büyüyo yaramaz... iyi olmana çok sevindim gel aramıza artık:1hug:
divinty az kaldı posta oluyorduungünaydın arkadaşlar
kilo veremedim bu hafta 71 deyim
geç kaldım özür dilerim domuz gribi aşısı olmaya gitmiştik anca gelebildim
:lepi::lepi: tam belli değil ama 2 takım kaldıazracım nasıl ırıncı olabılecek gıbımıyız ne dersın
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:teytey:sositososito yavvvvv ben rejim moduna girdim noluyokikaydirigubbakcemile3inş. devam eder...çok havaya girdimkaydirigubbakcemile3
evt paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı içinbenim ortim gittimi fisfisfis
bana Özelden mesaj yolladı selmakızlar levrek nedem gıttı haberınız varmı
bu sözünü cumaya hatrlatacam meltemben haftaya 2 kilo verecem görürsünüz
elma sirkesi kapsülü kullandımya ben diyete başladığım ilk andan itibaren
onunla beraber diyet ve spor verdim kilo
ama kapsül mideme iyi gelmedi
bıraktım hapı araya birde bayram girdi hemen çıkmaya başladı kilom
birdaha kapsüle ilaca töbe
ben zaten yaptığım sporla ve diyetle verirdim o kiloyu
deneyecemyeni bi yağ yakıcı formül öğrendim bugünden itibaren ona başlıyorum
16 adet maydonozu sapıyla beraber robotta ezip üstüne 1 bardak su koyup 1 limonu sıkıp sabah akşam içecem
citostan öğrendim yağ yakıcıymış
denemekte fayda var en azından zararlı şeyler değil
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragikardeş takımcım hepinizi tebrik ediyorum,:lepi:1.lik sizin:hooray::hooray: bu hafta küçücük bi farklakaydirigubbakcemile3
ne dersiniz haftaya rövanşa:jeyyar::jeyyar:,görüyorumki 2 takımın lehine oluyo bu yarışma,biz takım olarak haftayada devam diyoruz...kestane kebap acele cevap
ŞenizŞenizŞenizŞenizbende cıkıyorum zaten kımse kalmamış akşam ınşallah gırerım net olurda gıremessem merak etmeyın bılınkı net yoktur öptüm hepınızı ayrıca tebrık ederım kızlar bırıncılık ıcın
ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhuhuuu 8. takımın güzelleri naıslsınız bakalım?Bu hafta sonuçlarınıza baktım süpersiniz hepinizle gurur duyuyorum..:)
hayırdr canın neden sıkkın:1ninca:hoşbulduk canım ya nerde olcam psikolojik bunalım ve aile meseleleriyle boğuşuyordum:)) moralim de bozuk diye diyetle ilgilenemedim ondna ayrıldım bir süreliğine aranızdan..
valla canım kilo biraz aldım sanırım biraz verip muhteşm bir dönüş yapmak istiyorum açıkçası:))psikolojimi hazırlıyorum şimdi...biraz fazla üzerime gelir gibi geldi herşey birara canım..ama şimdi çok şükür daha iyiyim..tansiyonum oynuyor arada o kadar..
bu hafta mucizeler yaratmışsın naptın anlat bakalım bana ben de peşindne geleyim canım ya çok çok tebrik ederim seni üstüne yapışmadan vermişsin kilonu..
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5vereliniortaknihalcim seni buralarda görmek ne güzel,umarım daha iyiysindir canım,opuyorumnanaktan
hadi fıstığım bi an önce toparlanda tekrardan dön aramıza,bak yine yarışlara başladık,bu haftanın 1. ve 2. yine kardeş takımlar olucak inş.
teşekkürler:sm_cool:kıslar tebrik ederim sizleri....
iyi kilo vermişsiniz.
kızlar ben kaçar öptüm sizleri arada uğrarım...
E bak mesela cennetbahçemiremim(saadetle) kilo yarışına çekine çekine girdim bir yöndende dedimki ya bu kız çok çikolata yiyiyor(yemeği söylemeye bile gerek yok) ben belki kazanırım dedim ama maalesef korktuğum başıma geldi hem yarışı kaybettim hemde arayı çok açtı.
hoşbulduk cnmhoşgeldin azrammm
aaa ablacım sen benle yarışa mı girmiştinnn?? :1shok:
bnm niye haberim yok laelaelaelaelae
Ben hem yer ,hem veririm zemuszemus
Ablacım senin dediğin gibi yememin haddi hesabı yokk saymayım şimdi canın çekerrr
ama emzirdiğim için direk gidiyorrr :gitme: ben almak istiyorum
alamıyorummm hamile kaldığım kg nin altına bile düştüm sende görüyorsun dahada düşmekteyimmm onun için bana bakma sen
azmin kaçar
işin sırrı İremde :ecrin_bebek: a.s
:hooray::teytey:sositososito bünye meselesi demekki ben 3 haftadı felaket yiyordum hele 2 hafta önce çekirdek çikolata cips:kedi:çok sükür almadımhoşbulduk cnm
bir takım kaldı açıklanmayan
o da açıklansın
allah izniyle birinciyizzemuszemus
bnde emzirdim hmde 3 yılakannehir
bnde doğurdum:CüvCüv:
ama bana neden ters teptisenağlamasenağlamasenağlama
:hooray::teytey:sositososito bünye meselesi demekki ben 3 haftadı felaket yiyordum hele 2 hafta önce çekirdek çikolata cips:kedi:çok sükür almadım
bu hafta doydum demekki diyet moduna girdim inş. böyle devam eder...
kolayı unutmusum:kedi::1shok::1shok:
bn onları yessem :CüvCüv: şöle 2 kat olurum
kolayı unutmusum:kedi:
bu haftayı geçireyim iyi kilo vererek bu hafta en az 1.5 vermek istiyorum eger veririsem kendimi ödüllendircem yarım kilo lokma yiyeceğim 1 aydır yemiyorum
hoşbulduk cnm
bir takım kaldı açıklanmayan
o da açıklansın
allah izniyle birinciyizzemuszemus
bnde emzirdim hmde 3 yılakannehir
bnde doğurdum:CüvCüv:
ama bana neden ters teptisenağlamasenağlamasenağlama
rukiye teyze hem gezmeye gidiosun hem de az yiosun tebrik ederim seni azminden dolayıopuyorumnanaktan
valla azram bende sen gibiyim emzirmeyse ben de emziriyorum ama gitmio kilolar(mafoldumben
yarım kilo nasıl yicen kız ayse cok deel mi o :)kafamçokkarıştı
ben de az yedim bugün ama su pek içemedim şimdi başlarım su içmeye:içelim:
tmm yazmam kaptanım:kedi:lokmamı hmde yarım kioloo anam emziklsiin die bişey demiomkötükedihüso ceyline şükret Şeniz
bari burda yazmaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?