Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

. asutaha ( 82,0 / 78,0 / 4,0 / 4,88% ) 8. TAKIM :hooray::lepi:

2. simerenya ( 109,0 / 104,8 / 4,2 / 3,85 % ) 6. TAKIM :teytey:

3. canmertcik ( 92,0 / 89,0 / 3,0 / 3,26 % ) 14. TAKIM :teytey:

CUMA YARIŞMASI 135. ETAP İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR

1. 8. TAKIM 1.20% :hooray::lepi:a.s.

2. 6. TAKIM 1,18% a.s.

3. 14. TAKIM 0,91% a.s.

:lepi:veeeeeeeeeee :lepi:
:hooray:sonuç hm bireyselde hm takımcak birinciyiz:hooray:
opuyorumnanaktanhepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
Şenizasuyu kutluyorum diğer arkadaşlarımıda Şeniz
zemuszemuseeee bunn üstüne ne derim bnzemuszemus
kaydirigubbakcemile3hm muzumuzu yeriz hmde zayıflarızkaydirigubbakcemile3
şakkıdıdevamını beklerizşakkıdı

:hooray:: :hooray: :içelim: :teyteypuyorumnanaktan SÜPERIZZZ KIZLARRR:teytey::teytey::lepi: opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::hooray::hooray:sositososito harikayız kaptanım yeni sloganımız bu olsun

bugün azcık kaçmış sanki
ama olsun o kadr da olur
sen azimlisin ablam

ayy su içmeden nasıl duruyorsuun naz

narenim vallaha yiyorum ya:kedi:çok seviyorum 1 ay önce 3-4 günde bi yarım kilo yiyordum:kedi:[/QUOTE]

bugünn
sabah yok
öğlen 1 dilim ekmek 5 tane kepekli bizküvi sucuk peynir domates
arada 1 muz 1 elma
aksam 1 kase çorba 1 tabak kuru fasulye 5 kasık pilav biraz turşu ekmek yok 1 bardak diyet kola
yatarkende meyve yiyeceğim
3.5 4 lt su

Son düzenleme:

tebrik ederim :lepi:

kızlar ıyıgeceler ben cıkıyorum bıraz yorgunum erken yatacam bu gece kendınıze ıyı davranın allaha emenet olunnn by opuyorumnanaktan

Meltemciğim ben maydanoz kürünü 2 yıldır aklıma geldikçe yapıyorum vücuttan ödem atmaya birebir herkese tavsiye ederim.

daha iyiyim canım tşkler..bir daha bayılmadım tansiyonum da hala çok düzensiz ama ilacımı düzenli kullanıyorum bakalım daha da iyi olcam işallah..çok özledim sizleri..ne var ne yok??bebişin nasıl:)

Nihal canım çok özlettin kendini dahada iyi olursun inşallah.

Kızlar süperiz ya çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum ve öpüyorum özelliklede asumanı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Bu yarış hem 6 takıma hemde bize iyi geldi .Aynı performansı yine gösterelimde tekrar birinciliği alalım.:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:a.s.a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…