Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CUMARTESı
sabah = 1 elma
öğlen = 1 kase çorba+ 1 dilim beyaz ekmek
akşam = yarım porsiyon bulgur pilavı+ salat+1 t.kahvesi+1 nesscafe
toplamda 1.5 lt. su + 1 demet dereotu + 4 bardak 8 ' i biryerde bitki çayı

tatlım evet cay gıbı demledım 1 lt suya yemeklerden önce ve arada 1 lt gun icinde ictim bugun başladım bakalım hayırlısı opuyorumnanaktan

selmayım iyiym cnm sende hoşgeldiiin
selmam da gelmiş
dur ikinz var ken bi dilek tutum hmn :)

Kaptanım tuttuğun dileğin neyse Rabbim kabul etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALINTIDIR
çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.31 yaşında ve erken menopoza girdi.3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artık menopoza girmiş bir kadındı.işinde uzman bir baharatçıya gitti, civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4 çeşit otu bir ay kullandı.mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.doktoru kullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için.

hmm CADIARZU denemekte fayda var
her duyduğumu denedim benim baharat çekmecemi bi görseniz yok yok mübarek kaydirigubbakcemile3

tatlım temrık ederımmmmmmmmmm senı süpersınnn opuyorumnanaktan

saol canımopuyorumnanaktan

azracın bende 5 bıryerde cayı aldım hıc kullanan oldumu bı bılgın varmı

varmıydı acba biri bi ara yazmıştı ama kim
dur hatrlarsam diiyim ablam

ben kullandım halende kullanıyorum ama düzenli değil düzenli kullanınca çok etkilikaydirigubbakcemile2

İyi akşamlar arkadaşlar

sanada selma ablazemuszemus

19 aralık cumartesi

sabah:maydonoz kürü

öğle:1 tabak kısır
1 dilim pasta
3 bardak çay

akşam:meyve..müsli

su:2 lt

spor: 50 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
30 sağ-30 sol bacak hareketi

ara:yeşil çay

resmen suların içinde kaldım
bugün öğlen 1 dilim pasta yediğim için sporumu fazla yaptım umarım telafi etmişimdir
hihoyyyt

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
yarın yokum onu söleyim dedim onun için geldim
adanalı kk arkadaşlarımla mersine doğum yapmış bi arkadaşımıza gideceğiz trenle
söz kızlar kaçırmııcam
bugün kü menüm
sabah bi bar çay tatlandırıcılı 1 yumurta 3 yeşil zeytin 1 dilim ekmk biraz peynir
öğeln 2 dilim ekemk 2 küçük parça tavuk 4 5 sıkım kadar mercimek köftesi
akşamda ikidilim ekemk arası tost 4 5 yeşil zeytin
arada zayıflama çayımıda içtim bu akdar

ZAYIFLAMAK İÇİN DEREOTU MUCİZESİ
Dereotu mucizesi

Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir.
3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam
öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecek.
Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.

Dereotu zayıflama mucizesi

Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız.
10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır.
Daha az yemek yersiniz.
Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir.
Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur.
Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz.
İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz.
Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

BıR DE BUNU DENEYıN,KOKU DıYETı
Kilo vermek istiyorsanız, bir de koku diyeti reçetemizi deneyin.

Kilonuza istikrar kazandırmak ya da aşırı kilo alımının psikolojik sebeplerini düzene koymak istiyorsanız, bir de koku diyeti reçetemizi deneyin.

ınsanın ruhsal durumunu belirleyen beyindeki merkezler, koku merkezlerinin hemen yanında ve onunla bağlantıda. Bu da güzel kokuların nasıl olup da bizi bu kadar etkilediğinin en önemli göstergelerinden biri oluyor. ı Yapılan araştırmalar yeşil elma, muz ve nane kokusunun insanda tokluk hissi yarattığını ve zayıflamamızda yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Bu yiyeceklerden yayılan koku molekülleri beynimize doğrudan ulaşıyor ve bizi o yemeği yemiş gibi kandırabiliyor. Belli kokuların solunması ise 6 aylık bir periyod içinde kilo vermenize yardımcı oluyor.

Diyet, nasıl daha etkili oluyor?
Tabağınızdaki aromaların kokusunu iyice hissedebilmek için akciğerinizden derin nefes alın. Daha fazla koku moleküllerinin burnunuza ulaşabilmesi için, yemeklerinizi sıcak yemeyi tercih edin ve lokmaları ağzınızda yavaşça çiğneyin. ıştah hissinizi tatmin etmek için, karnınız tam olarak doymamış olsa bile koklamak beslenme oranınızı azaltmanıza yardımcı oluyor. Derin nefes almak aynı zamanda rahatlamanızı ve böylece daha az yemenizi sağlıyor.

Tabağınızın güzel kokusunu artırmak için, aromatik bitkiler ve temel biyolojik yağlardan oluşan bir mönü hazırladık. Tatlılar yerine şekersiz kokulu ıhlamur, taze nane, biberiye, melisa otu, rezene için. Akşamları ise proteine ağırlık verin; bolca yeşil sebze ve balık yemeye özen gösterin. Günümüzde sebze ve meyvelere suni gübre verildiğinden artık o doğal kokuları alınamayabiliyor. Bu nedenle aktarlarda satılan aroma yağlarını alarak yemeklerinizin içine katabilirsiniz. Hatta yeşil elma, nane ve muz aromalarını bile satın alabilirsiniz. Her öğünden önce ve açlık hissettiğinizde burnunuzdan 3 kez derin nefes alarak kokuyu içinize çekin; bunu ufak bir diyetle desteklediğinizde ise kısa sürede sonuç aldığınızı fark edeceksiniz.

Hangi kokular tokluk hissi yaratıyor?

ınsanların sevdiği yemek kokuları nasıl iştahlarını artırıyorsa, bazı kokular da iştahlarını azaltan bir etkiye sahip olabiliyor. Ancak bu, kişinin beslenme alışkanlığını değiştirmeden sadece bazı gıdaları koklayarak kilo verebileceği anlamına gelmiyor. Koklayarak insanlar tokluk hissi duyuyorlar. Fazla kilolarından şikayet eden kişiler arasında yapılan araştırmada, karınları acıktıklarında hazmettirici özelliği olan yeşil elma, doyum hissi veren muz ve mide asitlerinin yok olmasına yardımcı olan nane koklatılarak onların her zamankinden 200 kalori daha az yemek yedikleri gözlemlenmiş.

MUTFAĞIN GÜZELLıK ADINA SıHıRLı MUCıZELERı
Pek çok kadın, cilt bakımı için doğal yolları tercih ediyor.

Kozmetik sektörü de kadınlara sonsuz gençlik ve güzelliği vadederken, doğanın mucizelerine başvuruyor...

MAYDANOZ

Güzelliğiniz için son derece faydalıdır. Bu otun içinde, yüksek dozda pro-vitamin A barındırır. Provitamin A, vücudun kimyasal işlemlerini aktive ederek, cildin hücre yenilenmesini hızlandırır. Ayrıca cildin sıvı tutabilme özelliğini de güçlendirir. Sonuçta, sıkı ve düzgün bir cildiniz olur.

Haftada bir kere, yarım fincan maydanozu ince ince kıyın. 2 yemek kaşığı labne peynir ve 1 yemek kaşığı krema ile karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün ve 20 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın. Labnenin içindeki protein, aynı zamanda hücreleri güçlendirecektir.

KEKıK

Kekiğin içinde bulunan uçucu yağlar, dezenfektan özelliğine sahiptir. Sivilcelere karşı da kullanılır. Kekikli bir buhar banyosu için, 2 yemek kaşığı kuru veya taze kekiği bir tasa koyun. Üzerine kaynar su dökün. Yüzünüzü leğenin üstüne tutun ve büyük bir havluyla buharın kaçmasını önlemek için, başınızı kapatın. Gözlerinizi kapatın ve 10 dakika böyle kalın. Buhardan dolayı gözenekler açılacak ve cilt bitkinin özelliklerini daha çok nüfuz edecektir.

ELMA MASKESi

Sulu elmaların marifetleri arasında kırışıklıkları gidermek de vardır. Yeşil bir elmayı soyun ve kabuksuz kısmını temizlenmiş cildinizin üzerine koyun. 10 dakika sonra soğuk suyla yüzünüzü durulayın. Elmanın içindeki bitkisel öz olan pektin maddesi, hücrelere büyük miktarda nem verir. Cildin içten şişmesini ve düzgünleşmesini sağlar. Bu kürü istediğiniz sıklıkla yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…