Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

spor iştahı spor aşkı ablam :))
şuanda maydonoz kürümü yiyorum yağ yakıcı

farketmez kaptanım
bana en iyi ilter ortilik etmişti gözümü açtırmıyordu valla :1ninca:

ilteriiim en kısa zmnda dönecek yine sölerim o ayarlar ortileriyerimseniben

dün asıl kurtarıcılarımz yani birinciliği bize getren arkadaşlarmz
en başta asu ve son dk golüyle selmam dır
yoksa dün saabh yazdım olamıyoruz die ama selmacım 1,5 eksi kiloyla gelince biiz birinciliğe taşıdı
süperrsin hadi devam et böle
bak ilterde geliyor cumaya

bende ıyı şu an maşallah mesajlarda tıkır tıkır gıdıyor sevındım sabahtan berı gıtmıyordu yıne bende cok kötü hırs yaptım sızden heveslenıp

azracım söz vermıştım hep beraber bır yola cıkmıştık o yüzden asla sızlerı yarı yolda bırakmam bu benım prensıplerımden bırıdır söz bu haftada verecegım kg en az bır kg

ay nazar degmesın ne güzel yazılarım gönderıyorum kaydirigubbakcemile2 zemuszemus opuyorumnanaktan :hulya: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende ıyı şu an maşallah mesajlarda tıkır tıkır gıdıyor sevındım sabahtan berı gıtmıyordu yıne bende cok kötü hırs yaptım sızden heveslenıp
hırslanın hırslann yine yarışıyoruz kardeş takımlakaydirigubbakcemile2

neler var işinde hangı bıtkiler kaptanımmmopuyorumnanaktan

ah ablam onu sormadım ama kokuları içerken geliyor hoş kokusu var tadıda fena değil bu bitsin yine alınca sorarrım bn ne var die sölerim sanda
azracım söz vermıştım hep beraber bır yola cıkmıştık o yüzden asla sızlerı yarı yolda bırakmam bu benım prensıplerımden bırıdır söz bu haftada verecegım kg en az bır kg
:lepi::lepi::lepi:vereliniortaksositosositozemuszemus

turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…