Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar asu sen nerelerdesin netin mi yok yine canım

tünaydın ayşecim net deli etti beni yaa biz ortak kullanıyoruz herkesde var bi bizde yoktu fıttırdım resmen inş. bidaha gitmez buda yetmezmiş gibi tartımın pili bitti yada bozuldu bugün tartılıyım dedim açılmadı
üstüne üstlük akşam kaynanamlardayız keşke yarın başlasaydım isveç diyetine öff öffffmafoldumben

bn geldim kızlar

hepiniziin yılbaşını kutlarım
çok kaçırmamanızı allahtan niyaz ederim :) klava:

şaka bi yana yarın bildirim yok,
2010 yılınınn sizler sağlık huzur bereket helal rızıklar ve mutluluklar sağlamasını temenni eder can-ı gönülden kutlarım
rabbim gönlünüze göre versin

Son düzenleme:
aysecim kardeşinin adı ismail mi annen yazmış :) ne güzel

ben bugün tartıldım 63.1 cıktım ama bildirim yokmuş durdu benm kilo vermem ((

aysecim kardeşinin adı ismail mi annen yazmış :) ne güzel

ben bugün tartıldım 63.1 cıktım ama bildirim yokmuş durdu benm kilo vermem ((

evet canım ismail bitenecik kardeşimmmm
bende dün bir yedim ki aman Allahımmmm ama bugün başladım diyete
verirsin kuşum verdin baya zatennopuyorumnanaktan

slm kızlar yeni yıl hepimizin fazla kilolarını alıp götürür inş. keyifler nasıl benim heç iyi değil
artık diyet modundan çıkmak istiyorum her önüne gelen bi yorum yapıyo hele şu zayıf olupta 1 -2 kilo aldım napıcam die ki bence nispet yapıylar yırtınanlar yokmu saçını başını yolucan böylelerinin
bugün arkadaşlar bizdeydi hepsi çok güzel kilo vermişsin dediler ama bana yetmiyo buzamana kadar daha çok vermeliydim
gerçekten çok sıkıldım bir an önce kurtulmak istiyorum ve bidaha diyet kelimesini duymak istemiyorum

inş. asucum sıkma canını...inş. takım olarak kurtulacagız herkes istediği kiloya ualaşacak.... nasıl gidiyo isveç diyeti canım

inş. asucum sıkma canını...inş. takım olarak kurtulacagız herkes istediği kiloya ualaşacak.... nasıl gidiyo isveç diyeti canım

malesef ayşecim isveç diyeti nakavt :sinifsinif: ama günde 50ile 700 kaloriyi geçmeden beslenicem bi kaç gün metabolizmayı şoklıyım biraz

inşallah canım evet o dediklerini ben de boğasım gelio

kötükedihüso birlikte boğalım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…