• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Azracım hoŞ geldın cok ŞÜkÜr kk kavuŞtuk evde net yokken terÖr estırıyorum ben resmen artık herkes anladı eŞım ıŞ yerınden kac kez arıyor net geldımı dıye yanı o kadar bagımlısı olmuŞum anlyacagın

aynn walla
selmam sigara gbi bişey bu
kaç gündür deli oldum
şükür kavuştuk

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI

Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI

Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

ilterimsenağlamasenağlama

evet cıtırlar kuralları unutan olduysa hatırlatayım dedim:jeyyar:

azracım ayse de sıkı demişssin evet birascık disiplinliyimsengözlerimebaksanab

yalnız ayşem kuralların tümünü kopya etmişsiin ii etmişsin ama ki
2 aylık yarışmada değilz
değil ama yinede öle gbi davranalım

Back
X