Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kızlar ben yatıyorum iyi geceler boshayallersmileboshayallersmile
bnde yatar iyi gecelr
ayy yarın kursumun son günü ve seftifika sınavım var
dua edin bana kızlar
:Saruboceq: inş. geçersin sınavından azracım iyi uykular opuyorumnanaktan
eyvahedigeldismile
olumunekankayizsmile
vıkıs yakarmı asucum hıc bılmıyorum yaktıgını
GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.
bu msjı görünce direk aklıma o geldi bilmiyorumkismile
yok cnm o farkılı bi konudan bahsetmiş
aman dur onuda kaybetmek istemm çok seviyrum selmayımı
hepinizide lütfen hiçbirinz gitmeyin artık
herkes kuralleri hatırladı mı iyice hadi bu hafta deneme haftası olsun bu cumayı saymıyorum haftaya cuma herkes - olsun lütfen + gelen yine diğer topiklere şişkoyum yazsın tamam mı
geldi derken canım ...CADIARZUCADIARZUCADIARZU..............KONUYU BıRAZ DAHA AÇAR MISIN ? CANIM ANLAYAMADIM DA...CADIARZUCADIARZUCADIARZU
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim senağlama
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:
Canım benim bu cumayı saymıyorum ne demek 6 takımla yarış içindeyiz unuttun mu? Sen artık kaptan yardımcısısın azra ya yakışır bir şekilde insanları yönlendir istersen ama yanıltmadan olur mu?