ben yuruşe cıkıyom kızlarrrrrrrrr sonra gelırımmmmmm byyy opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklarrr. kilomu bildiriyorum 85,5 ne utanç verici bi hale gelmişim yaaa. utanıyorum kendimden. bi insan bu kadarmı hızlı kilo alır.
nese sabah bi parça börekle çay içtim.
listeye girmeye başarabilirsen eşin de olcak merak etmeyerimsenibenbana eş varmı kızlar
hadi baaaam ortiiim görcem seniiiaklinialirimsmilebenimm ilk hedefimmm 78,00 hatta 77,0 zorlayabilirimmmm:)))))))))))))) hiç bu kadar istememiştim kilo vermeyiii....
günaydın ablamkaydirigubbakcemile5gunaydın fıstıklar opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileselmacımmmm 12 bızede katıla bılırsın tatlımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
yürü ablam yürüben yuruşe cıkıyom kızlarrrrrrrrr sonra gelırımmmmmm byyy opuyorumnanaktan
günaydın cicimopuyorumnanaktangünaydın kızlar ılgınıze teşekkürlerrrrrrrrr hepınızı cok sevıyorummmmmmmmmmm
benımde hedefım 81 olsun bır aylık sürecte azracım
neyse kızlar ben cıkıyorum şımdılık bay
saadet maşallah nekadar sevimli olmuş yerim ben onu
ayyy daha toparlanamadınmı canım yaa çok geçmiş olsun
nesliş biz bugün burda ne konuştuk kötükedihüso
kızlar bnde hedefimi sölüyorum
1 aylık yarışda 6 kilo hedefliyorum dün 119,7 idim bugün tartıldım tam tamına 120yim :kedi:
yani 114 olcam veremyenn bu bnde dahii olsa vay haline diyorum vay ki ne vay
11 ocakta yarışma başlar
11 şubatta biter
yok iki kere sabit çıkabilirisnz yok bi kere eksi yok bi kere artı konularına girmiyorum bile çünkü kısa dönem
çıkabildiğinz kadar eksi çıkarın
ödül : ay sonunda istediği kiloya düşen arkadaş ertesi gün istediği kadar yemek yiyecekcokacimcoook
ceza : takımdan uzaklaştrma eyvahedigeldismile
süperrrrrr...............:lepi: :lepi: :lepi:
kızlarrr bu son şansımızz unutmayınnnnnn..... :enbuyukkk: eyvahedigeldismile :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?