arkadaşlar takımda başka kim kaldı gerçekten selma ablam tekmi kaldı bilmiyorumkismile
malesef ben bu gün tek kelımeyle yedım yedım yedım ayrıca bır ortagımda yokkkkkkkkkkkkkkkk
Asuman canım bbenim boyum 1.59 üç ay önce 61.7 ile başladım şimdiki kilom 55.7 hdefimde 50. 35 yaşındayım, 14 yaşında liseye giden bir kızım 6 yaşında da anaokuluna giden bir oğlum var 4 aydır Şanlıurfadayım aslen İskenderun'luyum.
En kısa zamanda aramıza katılır inşallah özledim fıstığı.
Selmacığım asuyla ben sıkı eleştirmeniz ortağın belli olana kadar biz gönüllüyüz eğer istersen.
5 kiloyu bu ay vericen inş. Selma ablam biz bu hızla gidersek hedeflerimizinde altına düşeriz :sm_cool:
evet selma ablam ortin olana kadar üçümüz birbirimizi denetleriz olumunekankayizsmile ama biz işi çook sıkı tuttuk ona göre guclubacismile guclubacismile
klava: :mymeka: Kötükedihüso :tomato: Bunlardan elimizde çok bol var guclubacismileguclubacismile
Asuman canım teşekkür ederim ama yinede şimdi öğrenmeni istemezdim. Şu anda suratım(mesajından sonra) yanmaya başladı utandırıyorsun beni iltifatına çok çok teşekkür ederim.
asu samımı arkadaşınmı mısafır
kızlar ben cıkıyorumm by ıyı gecelerrrrrrrrr
bende çıkıyım güzeller size doyum olmaz eğer bildiğiniz tarifler varsa yazarsanız sevinirim sabah uyanınca bakarım ona göre bişeyler yaparım
daha duş alıcam inş. taha bu sabah geç uyanır yoksa mahvolurum eyvahedigeldismile
ben olsam heryere yazardım çok şımarırdım sırnaşık şey sırnaşık şey
:hooray::hooray::hooray:
selmacım tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?