• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Asuman gireceğin zaman beni çaldır olur mu?

ortim misafirlerimi yeni yolcu ettim hemen pcyi açtım nevar ne yok bakıyım die evi bi görsen harp çıkmış gibi 4 kişi geldiler ama hepsinin çifter çcuğu vardı talan ettiler evi kafamçokkarıştı selmay ablam siz nezaman toplanırsanız benide çaldırın ortalığı toplıcam mutfağı filan zaten yarın temizlik günüm geri kalanı yarın yaparım

bnde çaldırımmı :jeyyar:
siz bni çaldırııın olurmuolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

yazdıklarım gelmemiş :( inş. yine gitmez netim offff
asucum hem üzüldüm toparlanmana da çok sevindim...
seheryıldızı hoşgeldin aramıza
selmay tebrik ederim 1. liğini...
bu arada hedef kilom 59 azracım hadi bakalım hayırlısı..
hepinizi çok özledim aklım hep sizde kaldı :(

ayşeeeeeemmmm hoşgeldin canım Şeniz sensiz olmuyo canım ya inş. bidaha gitmez olumunekankayizsmile

ortim misafirlerimi yeni yolcu ettim hemen pcyi açtım nevar ne yok bakıyım die evi bi görsen harp çıkmış gibi 4 kişi geldiler ama hepsinin çifter çcuğu vardı talan ettiler evi kafamçokkarıştı selmay ablam siz nezaman toplanırsanız benide çaldırın ortalığı toplıcam mutfağı filan zaten yarın temizlik günüm geri kalanı yarın yaparım

olumunekankayizsmile

ayşeeeeeemmmm hoşgeldin canım Şeniz sensiz olmuyo canım ya inş. bidaha gitmez olumunekankayizsmile
inş. canım olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
bende daha bulaşık yıkayıp yemek yapacagım aşkım atışta... ceylinim uyusada halletsem

kızı öldürcen sen saadet
kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir 45' Mİ azra doğru söylüyor öldürecek misin kız benidoğruopuyorumnanaktan
delikafadulden
haydi selmayım söle hedefini yoksa saadet hızını alamyıcak 35 dicek
asuş da gelmiş
asu sen söle 1 aylık hedefini
:roflol: :roflol:
Kızlar 2 saat sonra 2 saat spor yapacağım çok mu oldu ne?bayanssulusmileCADIARZU

yap bklm sporunu benide unuttun haaa :umursamaz:

ıyi akşamlar kızlar sabahtan beri hiç oturmadım çok ama çoook yorgunum acayip derecede uykum var. Yarında temizlik yapacağım .

geldim bugünkü mönümü yazayım hemen
sabah 1 elma
öğlen 5 tane kepekli bisküvi omlet domates salatalık
arada 1 kase yoğurt
akşam 2 dilim ekmek köfte salata

Arkadaşlar merhaba!
Ayşe canım hoşgeldin inşallah nette bir daha sorun yaşamazsın.
Kızlar tebriklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben cee demiş olacağım ama şimdilik çıkıyorum çünkü 1-2 saat spor yapmam lazım yoksa spor işi bugün yatacak gibi duruyor.Saat 22:30' da burda olacağım inşallah ıçimden spor yapmakta gelmiyor ama ortağıma verilmiş sözüm var mecburum.Hadi çıktım ben görüşürüz by.

Arkadaşlar merhaba!
Ayşe canım hoşgeldin inşallah nette bir daha sorun yaşamazsın.
Kızlar tebriklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben cee demiş olacağım ama şimdilik çıkıyorum çünkü 1-2 saat spor yapmam lazım yoksa spor işi bugün yatacak gibi duruyor.Saat 22:30' da burda olacağım inşallah İçimden spor yapmakta gelmiyor ama ortağıma verilmiş sözüm var mecburum.Hadi çıktım ben görüşürüz by.
hoşbulduk canım inş. yaşamam ayrı kalmak kötü

slm sabah beşibır arada cay 5 tane altın başak biskuvı kk peynır 2 fıncan şekersız cay öğlen beşibır arada cay bırtane tavuk döner akşam beşibır arada cay 2 kaşik makarna bol salata toplam 2 lt su belkı acıkırsam meyva yerımmm opuyorumnanaktan

slm sabah beşibır arada cay 5 tane altın başak biskuvı kk peynır 2 fıncan şekersız cay öğlen beşibır arada cay bırtane tavuk döner akşam beşibır arada cay 2 kaşik makarna bol salata toplam 2 lt su belkı acıkırsam meyva yerımmm opuyorumnanaktan
her zamanki gibi güzel gidiyosun annemmmmopuyorumnanaktan

geldim bugünkü mönümü yazayım hemen
sabah 1 elma
öğlen 5 tane kepekli bisküvi omlet domates salatalık
arada 1 kase yoğurt
akşam 2 dilim ekmek köfte salata

çok hırslı gördüm sizi CADIARZUsengözlerimebaksanab:jeyyar:

Back
X