• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bari bugünki menümü yazıyım sabah hiç bişey öğlen 1 yemek kaşığı havuç salatası 1 çatal patates salatası 1 ıssırık tavuklu börek tatlımın tadına bakmadım ama 5 bardak çay içtim
akşam 2 büyük kupa çay 3 4 yemek kaşığı kadar patates ve havuç salatası

kızlarrr bugün gelenlerin hepsi nekadar zayıflamışsın dediler :teytey::teytey::teytey:
çok mutlu oldum zayıfladığımı duymak bana çoook büyük moral veriyo :nazar:

selma ablam nerdesin bilmiyorumkismile tlfnun kapalı mafoldumben

Jarjı bitmişti her zaman şarj ederken açık olurdu ama bu sefer unutmuşum. Bende diyorum ortak daha nete giremedi herhalde yoksa çaldırırde diyordum meğerse kapalıymış. Diğer bilgisayarda sorun var bunda benim ufaklığın sayesinde geçemedim bilgisayarın koltuğuna yapıştı kaldı.

bari bugünki menümü yazıyım sabah hiç bişey öğlen 1 yemek kaşığı havuç salatası 1 çatal patates salatası 1 ıssırık tavuklu börek tatlımın tadına bakmadım ama 5 bardak çay içtim
akşam 2 büyük kupa çay 3 4 yemek kaşığı kadar patates ve havuç salatası

Canım listen süper böyle devam et sana çoook ama çoook güveniyorum.Bu listeye karşılık ben listemi yazmasam mı acaba

kızlarrr bugün gelenlerin hepsi nekadar zayıflamışsın dediler :teytey::teytey::teytey:
çok mutlu oldum zayıfladığımı duymak bana çoook büyük moral veriyo :nazar:

Dur bakalım bu nedir ki daha çoook duyacaksın inşallah.
Sahi ortak spor n'oldu unuttum sanma.

sabah= 1 haşlanmış yumurta+2 lokmalık peynir+1.5 dilim(kepek ekmeği yoktu ) beyaz ekmek+1 közlenmiş k.biber
öğlen= 1 nesscafe+1 t.kahvesi+1 kase sütlaç+1 s.b.greyfurt suyu+1 kase yoğurt+1 dilim beyaz ekmek
akşam= 1 ıspanaklı börek+1 kase yoğurt
2 saat sonra 1portakal+1greyfurt+2 mandalin
1,5 lt.su
42 dk. yürüyüş(hızlı tempo 250 kalori)
25 dk. kondisyon
5 dk. step
30 dk. bel bantları
e hadi şimdide 1 s.b. yeşil çay içerim.

Jarjı bitmişti her zaman şarj ederken açık olurdu ama bu sefer unutmuşum. Bende diyorum ortak daha nete giremedi herhalde yoksa çaldırırde diyordum meğerse kapalıymış. Diğer bilgisayarda sorun var bunda benim ufaklığın sayesinde geçemedim bilgisayarın koltuğuna yapıştı kaldı.

ortim ben çıkmışım sen gelmişsin bi türlü denk gelemedik
bugün acısını çıkarırız bende sabah uyanınca gördüm çaldrdını olumunekankayizsmile

Back
X