Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asucum geçmiş olsun oğluşuna Ceylinimde çıkardı ilk incisini 3 gün önce :)))))))))
oy oy ceylinmde çıkarmış incisini
şimdi cam bardakta su veririsen tıkır tıkır sesi gelr :ecrin_bebek:

malesef bende ilk 1 yıl melek zannediyodum kaynanamı kelek olduğunu sonradan anladım :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3asu kız çatladım gülmekten kelek hakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
asu ya akşam akşam pc başında önce çiğköftey sonrada şu sözüne güldürüdn yaa allahda seni güldüre bacım

:lepi: :teytey: :teytey:

ooo ortiler çoştu zemuszemus
analı kızlıaklinialirimsmile

bu arada adana yöresinde böle bir isimde çorba var bilirmsnnz bilmem
analı kızlı die
sizi her gördüğümde online aklıma bu gelr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerden gelrse

Son düzenleme:
[...........................................................................................................

Son düzenleme:
sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 2 fıncan şekersız cay kk peynır öylen yok akşam corba kuru fasulye 2 kaşık piriş pılavı 2 kaşik makarna toplam 2.5 su opuyorumnanaktan

Vauv listeye bak rukiye hanım tebrik ederim . Maaşallah analı kızlı bizi geçeceksiniz haaaa
Ortak listeye bak hele biz biraz daha gaza bassak iyi olacak.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biliriz tabi malatyada kaldık 4 sene orda çok yaparlardı canım

yemek olurda bilmezmiyiz azracım aaaaaa cokacimcoook

evet azracım bılırım vede cok severım malatyada komşularım yapardı ve bu hafta bomba gıbı gelıyorummmmmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biliriz tabi malatyada kaldık 4 sene orda çok yaparlardı canım
hıı evt maltyalılarda çok yapar
bu arada bn darendeliyim ayşeeemguclubacismile

kızlar nasılsınız maşallah ıyı kaynatmışsınız ben yok yavvvvvv opuyorumnanaktan
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

yemek olurda bilmezmiyiz azracım aaaaaa cokacimcoook

nasılda atladın hmn cokacimcoook

Vauv listeye bak rukiye hanım tebrik ederim . Maaşallah analı kızlı bizi geçeceksiniz haaaa
Ortak listeye bak hele biz biraz daha gaza bassak iyi olacak.

basalım ortak vites artırmanın zamanı geldi CADIARZU yoksa ben yeniden isveç diyetimi yapsam napsam

kızlar nasılsınız maşallah ıyı kaynatmışsınız ben yok yavvvvvv opuyorumnanaktan

zemuszemusopuyorumnanaktan birlikte kaynatalım rukiye ablam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…