oy oy ceylinmde çıkarmış incisiniasucum geçmiş olsun oğluşuna Ceylinimde çıkardı ilk incisini 3 gün önce :)))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol:malesef bende ilk 1 yıl melek zannediyodum kaynanamı kelek olduğunu sonradan anladım :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3asu kız çatladım gülmekten kelek hakaydirigubbakcemile3
sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 2 fıncan şekersız cay kk peynır öylen yok akşam corba kuru fasulye 2 kaşık piriş pılavı 2 kaşik makarna toplam 2.5 su opuyorumnanaktan
malesef bende ilk 1 yıl melek zannediyodum kaynanamı kelek olduğunu sonradan anladım :roflol::roflol::roflol:
asu ya akşam akşam pc başında önce çiğköftey sonrada şu sözüne güldürüdn yaa allahda seni güldüre bacım
:lepi: :teytey: :teytey:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanİyi bari atlatmışsıız sanada geçmiş olsun fıstık.
sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 2 fıncan şekersız cay kk peynır öylen yok akşam corba kuru fasulye 2 kaşık piriş pılavı 2 kaşik makarna toplam 2.5 su opuyorumnanaktan
amin kaptanım hepimiz gülelim inş.:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biliriz tabi malatyada kaldık 4 sene orda çok yaparlardı canımooo ortiler çoştu zemuszemus
analı kızlıaklinialirimsmile
bu arada adana yöresinde böle bir isimde çorba var bilirmsnnz bilmem
anal kızlı die
sizi her gördüğümde online aklıma bu gelr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerden gelrse
ooo ortiler çoştu zemuszemus
anal kızlı die
sizi her gördüğümde online aklıma bu gelr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerden gelrse
ooo ortiler çoştu zemuszemus
analı kızlı die
nerden gelrse
hıı evt maltyalılarda çok yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biliriz tabi malatyada kaldık 4 sene orda çok yaparlardı canım
zemuszemuszemuszemuszemuszemuskızlar nasılsınız maşallah ıyı kaynatmışsınız ben yok yavvvvvv opuyorumnanaktan
yemek olurda bilmezmiyiz azracım aaaaaa cokacimcoook
Vauv listeye bak rukiye hanım tebrik ederim . Maaşallah analı kızlı bizi geçeceksiniz haaaa
Ortak listeye bak hele biz biraz daha gaza bassak iyi olacak.
kızlar nasılsınız maşallah ıyı kaynatmışsınız ben yok yavvvvvv opuyorumnanaktan
evet azracım bılırım vede cok severım malatyada komşularım yapardı ve bu hafta bomba gıbı gelıyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?