Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

amannnn nasıl kaynatmışsınız benim açık ama fırsat buldukça bakıyorum zar zor evi süpürdüm geldim ceylin hanımla

azracım bendede o boy olsa bende öz güvenli olurdum :) 160 by 105 kilo yani kuzum esim 75 kg yanında ünlem gibi oluyoz.. güven bitti bende ya vercemmmmm ya vercem herkes yapıyo ben de yapsam cokmu olur:))))

azracım bendede o boy olsa bende öz güvenli olurdum :) 160 by 105 kilo yani kuzum esim 75 kg yanında ünlem gibi oluyoz.. güven bitti bende ya vercemmmmm ya vercem herkes yapıyo ben de yapsam cokmu olur:))))

Kilo vermek için kendine güvenmen yeterli küvenini kaybettiğin anda sanki herşey bitiyor öyle değil mi?(şu anda kendine olan güvenin sonsuz olduğuna göre neden vermeyesin ki ben sana güveniyorum.)

kızlar bugun cok işim var cuma gunu gun bende bugun camları sılecem yarında hazırlık yaparım arada moladada buraya gelırım artıkkk kaydirigubbakcemile5

S A L I
sabah = 1 ç.b. nesscafe
öğlen = 1 kase yağsız peynirli makarna
15:00 civarı 1 cappucıno
akşam =1 közlenmiş biber +3 dilim beyaz ekmek(ekmek sıcaktı dayanamadım.)+1 bardak çay(ayıp olmasın diye)
1.5 lt su işte hepsi bukadar

menün güzel ortim böle devam edersen sen 3 kilonunda altına düşersin
ama spor yokmu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…