menün güzel ortim böle devam edersen sen 3 kilonunda altına düşersin
ama spor yokmu:uhm:
Maalesef spor yok daha doğrusu hem zamanım yoktu hemde iki gündür canım sıkılıyor ondan.:çok üzgünüm:
Ortim galiba ben bu hafta sabit çıkacağım birazda ona canım sıkılıyor.
Benim de mutfak çok karışık 15 dk. ya kadar halleder gelirim.
anamm ben dünki listemi yazmamşımmmm bir yazımmm ve gidimmmm:)))))))))
sabah; çok küçük bir parça bir dilimi ikiye bölüp peynirli tost yapmıştım + 1 bard. çay
öğlen ; lorlu makarna
ara ; türk kayfesii (çok cnm istedide))
akşam; etli fırında patlıcan kebabr + 1 dilim ekmek
işte faica burda koptu annemdeydimm biliyorsunuz biz annemde yiyoruz son 15 günüm kaldı taşınmama artık kendim pişirip kendim yiyicemmm..çalşıınca zor olacak ama olsunnn....özledim yeme yapmayı...
akşam annem kek yapmışki keik süper olur haftada 1-2 kez muh. yapar...ince bir dilim kek yedim (cevizli)
birde babaannem aşure bapmışşş ee yemezsem olmaz olumunekankayizsmile ama acısını bugün öğlende verecem merak etmeyin....
bugün öğlende yoğurtlu kereviz salatası yiycemmm sadecee...
bu kadarrrr.....
asucummmm birde adet olmadımm 45 gün geçtiii(((((((((( çok feciyimmmm tatlı kirizlerine girdimm ama mücadele edecemm sözzz........ neyapcam bilemedimm yine düzensizleşti... ((((((((((((((((((
ozmn nediyoruzazracım bendede o boy olsa bende öz güvenli olurdum :) 160 by 105 kilo yani kuzum esim 75 kg yanında ünlem gibi oluyoz.. güven bitti bende ya vercemmmmm ya vercem herkes yapıyo ben de yapsam cokmu olur:))))
kolay gelsin ablamopuyorumnanaktankızlar bugun cok işim var cuma gunu gun bende bugun camları sılecem yarında hazırlık yaparım arada moladada buraya gelırım artıkkk kaydirigubbakcemile5
hmm güzelS A L I
sabah = 1 ç.b. nesscafe
öğlen = 1 kase yağsız peynirli makarna
15:00 civarı 1 cappucıno
akşam =1 közlenmiş biber +3 dilim beyaz ekmek(ekmek sıcaktı dayanamadım.)+1 bardak çay(ayıp olmasın diye)
1.5 lt su işte hepsi bukadar
nesliş olumunekankayizsmileanamm ben dünki listemi yazmamşımmmm bir yazımmm ve gidimmmm:)))))))))
sabah; çok küçük bir parça bir dilimi ikiye bölüp peynirli tost yapmıştım + 1 bard. çay
öğlen ; lorlu makarna
ara ; türk kayfesii (çok cnm istedide))
akşam; etli fırında patlıcan kebabr + 1 dilim ekmek
işte faica burda koptu annemdeydimm biliyorsunuz biz annemde yiyoruz son 15 günüm kaldı taşınmama artık kendim pişirip kendim yiyicemmm..çalşıınca zor olacak ama olsunnn....özledim yeme yapmayı...
akşam annem kek yapmışki keik süper olur haftada 1-2 kez muh. yapar...ince bir dilim kek yedim (cevizli)
birde babaannem aşure bapmışşş ee yemezsem olmaz olumunekankayizsmile ama acısını bugün öğlende verecem merak etmeyin....
bugün öğlende yoğurtlu kereviz salatası yiycemmm sadecee...
bu kadarrrr.....
bak sana ilk duam evine buğdaY yağsın dedimkaydirigubbakcemile3bu arada biliyorsunuz bende spor yapamıyorum ve gün içinde işim oturararkk......
ama taşınımmm söz onuda yapacamm zaten akşamları koli haz.maktan canım çıkacak yarın başlıyoruz toplanmaya.....((((((((((((( hem üzülüyorumm hem seviniyorumm :))))))))))))))))))))
üzülüyorumm çünkü annemden ayrılıcamm mah.den kopacamm
seviniyorum yeni eve kendi evime çıkıyorummmmm
neslişolumunekankayizsmileasucummmm birde adet olmadımm 45 gün geçtiii(((((((((( çok feciyimmmm tatlı kirizlerine girdimm ama mücadele edecemm sözzz........ neyapcam bilemedimm yine düzensizleşti... ((((((((((((((((((
bnde bnde bndehihoyyythihoyyythihoyyytselamlar kızlar bebeğim bugün geç kalktı bende geç kalktım napim :kedi:
onu doyurdum altını üstünü değiştirdim sıra bende şimdi daha yeni kahvatı yapıcam :kedi:
herkese KAÇAMAKSIZ bir gün diliyorumm opuyorumnanaktan
bayanssulusmilealsanaalsanasmileŞeniz
hap değiştr[B]ortişimm GLUKOFEN halen kullanıyorummm 5 ay oldu hiç bırakmadım sabahakşam içiyorumm artık faydası olmuyor sanırımmm((((((((((([/B]
kereviz + grissini yiyorummmmm cezamm çekecemmm hemde zevkleee çünük çok sefiyommmmm
burdayımm ortişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?