asu göremedım canım ayı yokkkkkkkkkkkk ne edeceksın ayı
cok yoruldum bu gün resmen bıttım ben ya cok başım agrıdı bende sıtrese baglı baş agrısı var hıc gelemıyorum bu tarz işlere
çenem ve bıyıklarıma ağda yapıcam selma abla:kedi:
gökte dolunay varken tüyleri alınca azalma oluyomuş eskiler öle dio bende bi kaç kere denemiştim gerçektende geç gelio daha az gelio sanki
yeni ay varkende saçını kesicekmişsin daha gür gelirmiş bilmiyorumkismile
çenem ve bıyıklarıma ağda yapıcam selma abla:kedi:
gökte dolunay varken tüyleri alınca azalma oluyomuş eskiler öle dio bende bi kaç kere denemiştim gerçektende geç gelio daha az gelio sanki
rukıye abla sendemı yoruldun bu gün
darkolıve sen bebek emzırmıyormusun
:lepi::lepi::lepi:o kadar yogunum ki yazmaya fırsat bulamıyorum bu ara ceylin huysuz azracım mönünü beğendim süper bence
darkolive paylaşımın için teşekkürler tv de bi dr dan duymuştum
:lepi::lepi::lepi:süper menun azracımmm Şeniz
dark süper yaaaee bende menümü yazayım
limonlu ılık su
kahvaltı
1bardak greyfurt suyu
6 zeytin
1dilim peynir
1 yumurta
1domates
1dilim tam buğday ekmeği
ara
1turp 1havuç yarım demet maydonoz yarım demet roka' dan süper bir salata bol limonlu
ekmek yok
akşam yemeği yemedim
1kupa lahana suyu içtim
1armut 1mandalina ve 1 portakal yedim ara ara yemek hakkımı meyveden yana kullandım :kedi:
lahana kürüne başladım inşallah faydasını görürüm kızlar yapan var mı?
akannehirohaoldumsmileakannehirohaoldumsmilebilmiyorumkismileçenem ve bıyıklarıma ağda yapıcam selma abla:kedi:
bunu bnm takım arkadaşım akannehirdarkolıve mıdemız yanı benım mıdem bır tencere yemek yıyecek kadar genış bence dr bılmıyor boşuna okumuşlar bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilelaelaelaelaelaekötükedihüso
gercekten bazen yanı cogunlukla o kadar yemek yıyorumkı nasıl 200 kg olmadıgımada şaşıyorum ben akannehir
günaydın kızlar bugün tükanı ben açtım kaydirigubbakcemile3
bende varım asucum aracım günaydınnnnnn
oyy cnm bnmm:teselli:adet oldum karnım agrıyo
olumunekankayizsmile azrada burdaymış günaydın canım süper gidiyosun dünki menün çok güzeldi
bu hafta birincimiz sensin :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?