• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asu göremedım canım ayı yokkkkkkkkkkkk ne edeceksın ayı

çenem ve bıyıklarıma ağda yapıcam selma abla:kedi:
gökte dolunay varken tüyleri alınca azalma oluyomuş eskiler öle dio bende bi kaç kere denemiştim gerçektende geç gelio daha az gelio sanki
yeni ay varkende saçını kesicekmişsin daha gür gelirmiş bilmiyorumkismile

gökte dolunay varken tüyleri alınca azalma oluyomuş eskiler öle dio bende bi kaç kere denemiştim gerçektende geç gelio daha az gelio sanki

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile daha neler akannehir

:

:roflol: :roflol:hihoyyyt:dance:

darkolıve mıdemız yanı benım mıdem bır tencere yemek yıyecek kadar genış bence dr bılmıyor boşuna okumuşlar bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilelaelaelaelaelaekötükedihüso

gercekten bazen yanı cogunlukla o kadar yemek yıyorumkı nasıl 200 kg olmadıgımada şaşıyorum ben akannehir

lahana kürü yapıyorum dedıgın ıçın sormuştum bebek emzırıyormusun dıye rahatsız etmesın bebışı

o kadar yogunum ki yazmaya fırsat bulamıyorum bu ara ceylin huysuz azracım mönünü beğendim süper bence
darkolive paylaşımın için teşekkürler tv de bi dr dan duymuştum
:lepi::lepi::lepi:

süper menun azracımmm Şeniz
:lepi::lepi::lepi:

ee bende menümü yazayım
limonlu ılık su
kahvaltı
1bardak greyfurt suyu
6 zeytin
1dilim peynir
1 yumurta
1domates
1dilim tam buğday ekmeği

ara
1turp 1havuç yarım demet maydonoz yarım demet roka' dan süper bir salata bol limonlu
ekmek yok

akşam yemeği yemedim
1kupa lahana suyu içtim
1armut 1mandalina ve 1 portakal yedim ara ara yemek hakkımı meyveden yana kullandım :kedi:

lahana kürüne başladım inşallah faydasını görürüm kızlar yapan var mı?
dark süper yaaa
herşey sağlıklı ve az
böle devam ederseen ohaoldumsmile

akannehirohaoldumsmileakannehirohaoldumsmilebilmiyorumkismile
vardır eskilerin bir bildiğikaydirigubbakcemile5

darkolıve mıdemız yanı benım mıdem bır tencere yemek yıyecek kadar genış bence dr bılmıyor boşuna okumuşlar bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilelaelaelaelaelaekötükedihüso

gercekten bazen yanı cogunlukla o kadar yemek yıyorumkı nasıl 200 kg olmadıgımada şaşıyorum ben akannehir
bunu bnm takım arkadaşım akannehir
birde ortim yazıyoorohaoldumsmile
inanmıyorum:1ninca:
sen bu bi artı gel bakayım ne yapcam bn sana:oklava:

olumunekankayizsmile azrada burdaymış günaydın canım süper gidiyosun dünki menün çok güzeldi
bu hafta birincimiz sensin :lepi:

Back
X