• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmaY nerde yaaa
kaç gündür gözükmüyor
yeni arkadaşlara hatırlatma yapim
yarın
geçen haftaki kilonuzu ve yarın sabah aç wc den çıktıktan sonra ki kilonuzu
en geç 11 e kadar yazıyorsunuz
EN BÜYÜK KURAL
yarın büyük günkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kızlarr yine geldim ama acil bi cvba ihtiyacım var benim ev kuzey cephede göremedim
bu gece ay dolunay halindemi bi zahmet acil cvp verirseniz çok sevinirim

CANIMM TUTLMA BU AKŞAM VE SBAHA KARŞI OLACAKKK...:)))))))))))

cok yoruldum bu gün resmen bıttım ben ya cok başım agrıdı bende sıtrese baglı baş agrısı var hıc gelemıyorum bu tarz işlere

OFFF SELMA ABLAM YAAA NE BU SÜREKLİ YORGUN VE SÜREKLİ KOŞTURUYORSUNN SEN ONDAN 200 KG. OLMUYORSUNN.....
AZCIK KENDİNE ZMN AYIRR ABLAMM DİKKAT ET KENDİNE...

çenem ve bıyıklarıma ağda yapıcam selma abla:kedi:
gökte dolunay varken tüyleri alınca azalma oluyomuş eskiler öle dio bende bi kaç kere denemiştim gerçektende geç gelio daha az gelio sanki
yeni ay varkende saçını kesicekmişsin daha gür gelirmiş bilmiyorumkismile

YUK. DEDİĞİM GİBİ BU GECE VE YARIN SABAHA KARŞI OLUCAKMIŞ TUTULMA....

günaydın neslişşşopuyorumnanaktanŞeniz
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

afiyet olsun nesliş ben kahvaltımı hazırlıyım nescafe kızarmş ekmek

kızlar oğlum çekiştiriyo ben çıkıyım sonra yine gelirim

OYOY BENİMDE BİR OĞLUŞUM OLSADA BENİDE ÇEKİTŞTİRSE....ŞİMDİLİK İŞİM ÇEKİŞTİRİYORR HAYDEE İŞ BAŞINA DİYOOOOOO....kaydirigubbakcemile3

ortıŞımmm lıstelerını gÖrdÜmde sÜper gıdıyosunnnnnn.....senı canı gÖnlÜmden tebrık edıyorum......

günaydın fıstıklar. nasılsınız bugün bakalım.
dün öğlen iki dilim ekmek ve tavuk şiş yedim salata ile.
akşam çay iki dilim ekmek ve kıyma kavurması filan yedim. yemek başka yere davetliydik o da iptal olunca öyle geçiştirdik.
sabah bi dilim ekmekle peybir yedim.
şimdide kahfe içiyorum.
sigarayıda bırakmaya çalıştığım için bi süre çok ağır diyet yapamıyorum. bu bile zorluyo beni. elimdeki ve ağzımdaki boşluk zor doluyor yani. ama 11 12 gün filan oldu çmeyeli sigarayı.
bakalım inşallah kilodanda sigaradanda kurtulacağım.

slm neslihan. yaşını bilmediğim için adınla hitap ediyorum ama benden büyüksen kusura bakma. ben 29 oldum.mafoldumben benimde bi oğlum var martta iki yaşına girecek allah nasip ederse. sabahları uyandırmak öyle zor ki onu. enne ennenne yok del del dat dat lölö diyo. anneanneye gitmeyelim gel yat uyu diyo. bi yandan oğluş çekiştiriyo bi yandan işş. ahh ah . çalışan anne olmak çok zor. ama bi o kadarda güzel. allah istediğni zaman sanada nasip etsin işş.

bu arada ben kendimden hiç basettim mi bilmiyorum. kısaca yazayım. 29 yaşındayım. özel bi sektörde çalışıyorum neyi özelse((( bi tane oğlum var arif anıl adında. ankaralıyım. oğluma annem kardeşim bakıyor. şimdilik böyle

slm neslihan. yaşını bilmediğim için adınla hitap ediyorum ama benden büyüksen kusura bakma. ben 29 oldum.mafoldumben benimde bi oğlum var martta iki yaşına girecek allah nasip ederse. sabahları uyandırmak öyle zor ki onu. enne ennenne yok del del dat dat lölö diyo. anneanneye gitmeyelim gel yat uyu diyo. bi yandan oğluş çekiştiriyo bi yandan işş. ahh ah . çalışan anne olmak çok zor. ama bi o kadarda güzel. allah istediğni zaman sanada nasip etsin işş.

SLMM CANIMMM...yok tatlımm bende 27 yaşındayımmm....5 yıllık evliyimm 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyoo...pko hastasıyım ve adet olmuyorum diyiceğim kadar düzensiz....ayrıca pko dan dolayı çok kilo aldımm....gerçi hamile kalsamda rahmim küçük old .için düşük riskim çok yüksekk..anlayacağın herşey varrr:((((( mafoldumben mafoldumben ..şimdide ev aldık ve 4 yıllık kredi borcuna girdikkk....Bakalım ne olucakkk..işten çıkmamam lazımmm....hani Çocuğuda kendim için değilde annem babam için istiyorum çünkü diğer kard. küçük ben evliyim sadece torun istiyorlarr ona canım yanıyooo...yoksa ben sabrederimm Rabbim zamanı gelince bizede verecek inş. annem ve babamada görmek kısmet olurr...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu arada ben kendimden hiç basettim mi bilmiyorum. kısaca yazayım. 29 yaşındayım. özel bi sektörde çalışıyorum neyi özelse((( bi tane oğlum var arif anıl adında. ankaralıyım. oğluma annem kardeşim bakıyor. şimdilik böyle

bende çalışıyorum canımmm Rabbim oğluu8da sana bağışlasınnn mürvetlerinide görmeyi nasip etsin....:Saruboceq:

aslında bu stres ve baskı altındada belki çocuk olmuyordurr psikolojik olarakk....bilmiyorumm ama inan bunları yazarken kalbime bir sancı girdi ve o acıyı hissettimmm....annem babam geç çocuk sahibi olmuşlarr 5 yıl çocukları olmamışş ve yaşlarıda ilerlediği için korkuyorum işte o tadı tadamazlarsa torun göremezlersee ben bunun eksikliğini bir ömür boyu yşarımm.....mafoldumben mafoldumben

selmaY nerde yaaa
kaç gündür gözükmüyor
yeni arkadaşlara hatırlatma yapim
yarın
geçen haftaki kilonuzu ve yarın sabah aç wc den çıktıktan sonra ki kilonuzu
en geç 11 e kadar yazıyorsunuz

EN BÜYÜK KURAL

guclubacismileguclubacismile:jeyyar:

CANIMM TUTLMA BU AKŞAM VE SBAHA KARŞI OLACAKKK...:)))))))))))

OFFF SELMA ABLAM YAAA NE BU SÜREKLİ YORGUN VE SÜREKLİ KOŞTURUYORSUNN SEN ONDAN 200 KG. OLMUYORSUNN.....
AZCIK KENDİNE ZMN AYIRR ABLAMM DİKKAT ET KENDİNE...

YUK. DEDİĞİM GİBİ BU GECE VE YARIN SABAHA KARŞI OLUCAKMIŞ TUTULMA....

OYOY BENİMDE BİR OĞLUŞUM OLSADA BENİDE ÇEKİTŞTİRSE....ŞİMDİLİK İŞİM ÇEKİŞTİRİYORR HAYDEE İŞ BAŞINA DİYOOOOOO....kaydirigubbakcemile3

saol nesliş dün yapmaım zaten bugünü bekledim inş. neslişcim olur canım:Saruboceq:

günaydın kardeş takımcıma.s.

gününüz dünden daha güzel olur inş.

günaydın kirazzz opuyorumnanaktan

aslında bu stres ve baskı altındada belki çocuk olmuyordurr psikolojik olarakk....bilmiyorumm ama inan bunları yazarken kalbime bir sancı girdi ve o acıyı hissettimmm....annem babam geç çocuk sahibi olmuşlarr 5 yıl çocukları olmamışş ve yaşlarıda ilerlediği için korkuyorum işte o tadı tadamazlarsa torun göremezlersee ben bunun eksikliğini bir ömür boyu yşarımm.....mafoldumben mafoldumben

canım dediğin gibi stres yapmıycan rahat ol opuyorumnanaktan çevremde sana anlatabileceğim okadar çok insan varki bu mahallede 11 yıl sonra kendiliğinden hamile kalan bi tanıdığımız var vaktinde çoook paralar döktüler tedavilere sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi oğlu 2 yaşında 2.ye hamile oda kendiliğinden kalmış saymaya kalksam bitmez rabbim yavrunuzun gününü saatini yazmıştır sen içini ferah tut olur canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Back
X