- 19 Temmuz 2007
- 4.391
- 5.701
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLMM CANIMMM...yok tatlımm bende 27 yaşındayımmm....5 yıllık evliyimm 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyoo...pko hastasıyım ve adet olmuyorum diyiceğim kadar düzensiz....ayrıca pko dan dolayı çok kilo aldımm....gerçi hamile kalsamda rahmim küçük old .için düşük riskim çok yüksekk..anlayacağın herşey varrr(((( mafoldumben mafoldumben ..şimdide ev aldık ve 4 yıllık kredi borcuna girdikkk....Bakalım ne olucakkk..işten çıkmamam lazımmm....hani Çocuğuda kendim için değilde annem babam için istiyorum çünkü diğer kard. küçük ben evliyim sadece torun istiyorlarr ona canım yanıyooo...yoksa ben sabrederimm Rabbim zamanı gelince bizede verecek inş. annem ve babamada görmek kısmet olurr...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende çalışıyorum canımmm Rabbim oğluu8da sana bağışlasınnn mürvetlerinide görmeyi nasip etsin....:Saruboceq:
gunaydın seher hoş geldın canım
öyle tabi herşeyin başı sağlık. yani eğer bizde alırsak istemediğimiz bi yerden alcaz çünkü ucuzlar genelde istenmedik yerlerde oluyo. merkeze biraz uzak olan yerlerde. ama allah büyük bakalım artık.amin sehercimmmmm......
ama inan bizde çok küçük bir ev ve çok zor şartlar altında ve çok borçlanarak girdik bu işee.....inan nasıl ödeyecez demeden baktıkki borca girmişizz....üstelik hiç istemediğim bir yerden aldık....ama dedim eşime ilerde borcum biterse ve imkanlarımız olursa burayı satıp istediğimiz bir semttten ev alalım dedim....o şartla kabul ettimm....
Rabbim sağlık versindee inş. gerisi gelir.........
ohhh ne güzel azracım Şenizgüle güle selam söle nilberayaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktankızlar bn kaçar
önce cadı kızmı okuldan alıp eve bırakcam
sonra da nilberayla önce hastaneye sonrada yemeğe
ama hafif YİYECEĞİZkaydirigubbakcemile5
kızlar bn kaçar
önce cadı kızmı okuldan alıp eve bırakcam
sonra da nilberayla önce hastaneye sonrada yemeğe
ama hafif YİYECEĞİZkaydirigubbakcemile5
kızlarr çokk kötüyümmm fenalaşıyorumm benn((((((( kalbimin tam arkasında sırımda bir ağrı ve koluma vuruyor nefes aldıkçada acıyooo..neden olabilirkii....stres yaptımm ondan mı acaba???? mafoldumben
ahhh canım benim ya stresten olmuş olabilir kasılmıştır vucudun biri olsada masaj yapsa hafif hafif...ama bi dr git en kısa zamanda sakın ihmal etme canım bemimolumunekankayizsmilekızlarr çokk kötüyümmm fenalaşıyorumm benn((((((( kalbimin tam arkasında sırımda bir ağrı ve koluma vuruyor nefes aldıkçada acıyooo..neden olabilirkii....stres yaptımm ondan mı acaba???? mafoldumben
selam kızlarrrr ...
bişiy öğrendim
siz bir insanın midesinin normalde kendi yumruğu kadar olduğunu biliyormuydunuzzzzzzzzz akannehir delikafadulden delikafadulden
resmen dumur oldum delikafadulden