egzersiz süper inceltiyo bugün farkı tekrar gördüm 1 haftadı yapıyorum çok düzenlide yapmadım ama baya incelmişim bu gazla tam gaz düzenli devam ederim artık...
hadi ben kaçıyorum gezmeye öpüldünüz.....
kızlar hani size bahsetmiştim ya zayıf arkadaş grubum var die bu akşam yine toplanıyolar benide çağırdılar çok hastayım ama gitmem lazım onları görünce acayip hırs yapıyorum kendime çeki düzen veriyorum napsam gitsemmiki
kızlar hani size bahsetmiştim ya zayıf arkadaş grubum var die bu akşam yine toplanıyolar benide çağırdılar çok hastayım ama gitmem lazım onları görünce acayip hırs yapıyorum kendime çeki düzen veriyorum napsam gitsemmiki
senin için faydalı oluyorsa git asucumolumunekankayizsmile
Git git bence daha iyi hırslanırsın ama kilo konusunda kimsenin seni üzmesine izin verme.
Arkadaş ortamına girmek insanı az da olsa diriltiyor biraz kendine gelirsin . Sanada ufaklığada geçmiş olsun.
ben hastayım ama yafff
kızlar ben geldım nasılsınız benım ps malesef bozuldu ana katı yanmış o yüzden bılmıyorum belkı yenısını alırız belkı tamır ettırırız ama olmaya bılır en kısa zamanda aranızdayım herkesı cok özledım en gec ıkı hafta ıcınde aranızdayım hepınızı öpüyorum bay
kızlar ben geldım nasılsınız benım ps malesef bozuldu ana katı yanmış o yüzden bılmıyorum belkı yenısını alırız belkı tamır ettırırız ama olmaya bılır en kısa zamanda aranızdayım herkesı cok özledım en gec ıkı hafta ıcınde aranızdayım hepınızı öpüyorum bay
Bende gelİyom kİmse olmuyo sonra gİdİyom anam bİ bakmıŞım herkesler gelmİŞ ama genel olarak Çk fazla bİ paylaŞım yok bugÜnlerde.
Benİmde nasıl baŞım aĞrıyor nasıl aĞrıyor bİr bİlsenİz.
Aklım fİkrİm yatakta. ŞÖyle İstedİĞİm geÇ saatlere kadar uyumayı Öyle Çok Özledİm kİ. Ama paŞam sayesİnde bu hİÇ mÜmkÜn deĞİl. Erkenİn kÖrÜnde gayİİİ (gaye yanİ ben yanİ annesİ )gayİİİ kak kak Çuba Çuba(Çorba) demeye baŞlıyor pazar gÜnlerİ baktı benden ses yok akkı babaaa akkı babaaa kak kak buu buu(su) dİyo
İkİmİzde ayakta tabİ. Sonra mamammmm dİyor. Yanİ tamam oldu kaldırdım dİyor tam bİ afacan ÖmrÜm ÖzÜm nefesİm yanİ herŞeyİm...
Uykusuzluktan nerelere gelmİŞİm yaf
slm geşmiş olsun asucum şimdı nasılsın tatlımmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?