Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neyse yapılcak bişey yok sabah ola hayrola asucum inş önemli bişey yoktur bende cıkıyorum hayırlı geceler tatlım opuyorumnanaktan

neyse yapılcak bişey yok sabah ola hayrola asucum inş önemli bişey yoktur bende cıkıyorum hayırlı geceler tatlım opuyorumnanaktan

iyigeceler ablacım msjını her okuduğumda daha çok endişe ediyorum tlfnuda kapalı korkuyorum inş. önemli bişey değildir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın ıyız tatlım sen opuyorumnanaktan
iyiyim canım tşkler nasıl olayım yaa rejime bir başlaya bilsem takımada gelecem ama başlayamadığım için gelmeye yüzümde yok :kedi:
iltercim merhaba canım nasılsın çok özledim seni nerelerdesin ben de yeni geldim..
bende seni çok özledim bitanem hepinizi çok özledim yazılanlar okuyorum arada ben geldiğimde kimse olmadığı için sohbet etme imkanımız olmadı biliyorum yeni geldiğini o kilolar ne kız öyle ben de aldım sanırım ama tartılmaya korkuyorum mafoldumbenmafoldumben

itiraf edeyim dün akşam ceyrek sadeviç yedim:kedi::sinifsinif:
aşkım yemek yemek istemedi sadeviç istedi ona yaptım o kadar canım istedi ki koçiş de ye ye diye zorladıdelikafaduldenbende dayanamadım yedim Allahtan egzersiz yapmıştım.
az önce tartıldım sabitim ben yabilmiyorumkismile

günaydın kızlar..hepimiz için çoook güzel bir gün olsun işallah...asucum şu elmalı karışım hızlandırıyor diye biliyorum..

kızlar bugün çok mutlu uyandım çünkü kg verdiğimi hissediyorum şükürler olsun..son zamanlarda birden kg aldığım için nerdeyse hiçbişeye sığmııyordum daha p.tesiden beri başladım ama şimdiden pantolonum rahatladı..ben bu işi başarcammmmmmmm..tartılmıyorum şimdilik..bakalım haftaya cumaya ne kadar gidicek..aynen devam hepinize söz..
dün akşam ıspanaklı yumurta,1 kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim...
sabah da klasik kahvaltımı ettim tam buğday ekmeğinden sandviç+şekersiz çay şimdi de yeşil çayımı içicem..

günaydın hanımlar. sağlıklı mutlu ve az kalorili bir gün diliyorum hepinize. patron geldi dün sabahtan beri hep yanımdaydı şimdi çıktı daha hemen size geldim. geçmişi bir okuyayım geliyorum .

nihal süpersin hızlı giriş yaptın canım
azra nerde ki
selmay ne yaptı acaba haber yok

akşam yoğurtlu makarna yedim ama accık fazla kaçırdım sonra neskafe içtim. yatmadan öncede çay içtim yattım.

sabah da bir dilime yakın tam kepek ekmeğin üzerine peynir alıp yedim iki üç zeytinle.
arada iki duble çay içtim şimdide garden life çay içiyom. bunuda neden içiyom onuda bilmiyom ama iştee.
dün sabahtan beri bir başım ağrıyor ki hiç sormayın. yüzümü hissetmiyorum

aman iltercim sakın benim düştüğüm hataya düşme..ben de 82.5 la falan ayrılmıştım ya burdan biliyorsun sağlık prblemleriyle boğuştum psikolojim dibe vurdu falan o ara birazcık kg aldım 2 kg kadar dur dedim böyle dönmeyim kızlara ayıp olur şöyle güzel kilollar verip öyle geleyim dedim ama bak daha da çok kg aldım..baktım olmayacak aldım başımı gidiyorum hemen buraya döndüm ve p.tesiden beri çok dikkat ediyorum şimdiden vermeye başladığımı hissediyorum..sen de hemen dön aramıza hep beraber verelim kilollarımızı tatlım..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…