:sinifsinif::sinifsinif: selma ablam geri msj atmadı arasammı ama bu saattede eşi filan evdeyse ayıpmı olur öfff ablam yaaaa gel nolur
evet gec oldu ama yazdı yazıda üzücü ıster bi cağrı at belkı tope gelır canım yaaa
neyse yapılcak bişey yok sabah ola hayrola asucum inş önemli bişey yoktur bende cıkıyorum hayırlı geceler tatlım opuyorumnanaktan
iyiyim canım tşkler nasıl olayım yaa rejime bir başlaya bilsem takımada gelecem ama başlayamadığım için gelmeye yüzümde yok :kedi:gunaydın ıyız tatlım sen opuyorumnanaktan
bende seni çok özledim bitanem hepinizi çok özledim yazılanlar okuyorum arada ben geldiğimde kimse olmadığı için sohbet etme imkanımız olmadı biliyorum yeni geldiğini o kilolar ne kız öyle ben de aldım sanırım ama tartılmaya korkuyorum mafoldumbenmafoldumbeniltercim merhaba canım nasılsın çok özledim seni nerelerdesin ben de yeni geldim..
günaydın kızlar günaydın asuuuuuuuuuu
iyiyim canım tşkler nasıl olayım yaa rejime bir başlaya bilsem takımada gelecem ama başlayamadığım için gelmeye yüzümde yok :kedi:
bende seni çok özledim bitanem hepinizi çok özledim yazılanlar okuyorum arada ben geldiğimde kimse olmadığı için sohbet etme imkanımız olmadı biliyorum yeni geldiğini o kilolar ne kız öyle ben de aldım sanırım ama tartılmaya korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?