Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kilo verenleri neslişşi rukiye ablamı
nilberayı kutlarııım şuana okuduklarım bunlar
bn tartılmadım gidimde bi tartılim
ayşem sende msne gel bi

günaydın ablaa.s.
tebrk ederim yine kilo vermişsin
müsaden varsa bn yanına taşınacam birlkte verelim bu kilolaları

günaydın ablaa.s.

gunaydın azracım 98 kıloyum tatlım gel valla bırlıkte verelım nasıl ıyı olur ozaman daha cok kılo verırızzzz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

şuan bnde kilo bildirmeyen sadce
dark ve seher kaldı
ayşem bn az sonra çıkacam
senden ricam kardeş takım liste bildirise kontrol etmen
bnde saat en geç 12:30 13:00 arası gelrm
geldiğimde yapmayanlarda yapmış olur
şimdi komşu kahveye çağırdı ordan da birlkte okula giidp karne alıp döneceğiz
kreş karnesi :)))

bn 117,5 klava: 1,3 artı

klava: :mymeka: alsanaalsanasmile tatlımmmm bak bir hafta irtibat koptuu ee tabii gezersen öyle nilbera ileee yersiniz içersinizz yine kilo alan sen oldunnn:)))))olumunekankayizsmile

günaydın ablaa.s.

kötükedihüso kaçacak delik araa ortişşş seni yakalayınca valla kampa alacamm kendimle beraberrrr....kaydirigubbakcemile

seher cımm senıde tebrık ederımmmm...ne gÜsell ya herkes az Çok vermeye baŞladıkkk...yuppııı sÜperrııızzzzzzz dıme ortıŞımmmm

seher cİmm senİde tebrİk ederİmmmm...ne gÜsell ya herkes az Çok vermeye baŞladıkkk...yuppİİİ sÜperrİİİzzzzzzz dİme ortİŞİmmmm

evet yaaa çok şükür. kiloma dair en büyük isteğim başında 5 ile başlayan bi rakam. 59,9 bile olur. çünkü hiç hatırlamıyom o kiloları.
3 sene önce 66 idim. evlendiğimde yani. o zaman kendimi çook şişko sanıyodum. eşim diyoki aşkım o zaman tığ gibiymişsin meğerse diyo. yani o bile artık du demek istiyo sanırım.

nilbera süpersin, hadi kızlar gelsin kilolarkaydirigubbakcemile2
sanırım bu hafta sonuncuyuzakannehir:gitme:

kilo verenleri neslişşi rukiye ablamı
nilberayı kutlarııım şuana okuduklarım bunlar
bn tartılmadım gidimde bi tartılim
ayşem sende msne gel bi

tşkler canlarım
bende kilo verenleri tebrik ediyorum hepinizi kocaman öpuyorum opuyorumnanaktan​

biri bana şu çoklu alıntı yapmayı anlatabilirmi. geçen söledikleriniz denedim ama olmadı yaa. birden fazla kişiden nasıl alıntı yapcam

biri bana şu çoklu alıntı yapmayı anlatabilirmi. geçen söledikleriniz denedim ama olmadı yaa. birden fazla kişiden nasıl alıntı yapcam
bak şimdi canım deneyelim..... şimdi rukiye_38 in mesajının altındaki HQ yazan kutucu ga tıkla. sonra nilberanın msj ına alıntı yap de. bu kadar bu iki msj alıntılamış olursun hadi dene bakalım

bak şimdi canım deneyelim..... şimdi rukiye_38 in mesajının altındaki HQ yazan kutucu ga tıkla. sonra nilberanın msj ına alıntı yap de. bu kadar bu iki msj alıntılamış olursun hadi dene bakalım

teşekkür ederim valla oldu. a.s.a.s.a.s.a.s. bunlar senin için canım

karnı acıkmış yafff
sabah çeyrek dilim ekmek bi zeytin bi lokma peynir yedim. bi tanede köfte:kedi: ve iki duble çay

ama midem kazındı nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…