Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya kızlar hiçbişey yemediğim halde aynıyım metabolizman durdu gerçektende
elma karışımı yapıcam inş. faydası olur

bu arada cumartesi annem ve erkek kardeşim geliyo hihoyyythihoyyythihoyyyt
1 hafta kalıcaklar bu 1 hafta beni mazur görün çok sık giremeyebilirim

hayırlı sabahlar canlarım sizleri çok seviyorum kilom 67.600 kolay gelsin herkese opuyorumnanaktan​

günaydın fıstıklar bol neşeli sağlıklı ve az kalorili bir gün diliyorum sizlere. selmay ın bütün mesajları neden editli. ne olmuş biri bize anlatsa noolur sanki.
ben iş yerinde tartılıyom birazdan müsait olur içerisi inşş o zaman tartılır sölerim size.

nilbera süpersin, hadi kızlar gelsin kilolarkaydirigubbakcemile2
sanırım bu hafta sonuncuyuzakannehir:gitme:

Asuman canım geçmiş olsun.:çok üzgünüm:

günaydınn kızlarrrr

ayşecim bugün giremem diye dünkü kilomu yazmıştım ama sabah tartıldım ve 600 gr. daha vermişim bu haftaki kilom 80,90 olmuş canımmmmm böyle geçersin.....

günaydın güzeller malesef sabitim bu hafta klava:
ama inanın okadar az yedimki normal şartlarda en az 1-1.5 kilo gitmesi gerkiyodu :çok üzgünüm:

olumunekankayizsmile sizde süpersinizzzzzz..... kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

KIZLAR BıŞEY ıTıRAF EDıCEMMM okadar çok yedimki bu hafta anlatamm yani yedim derken çok dengesiz ve sebzesiz meyvasız bir hafta olduuu ama çok hareketliydim ev topluyorum heralde ondan verdmm 1,1 kilo demekki dikkat etsemm oh valla süper olurmuşş...ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum yani çokk stresliii....bi ara anlatırımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…