Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam. burda derken diyet bölümünde mi kk damı yenisin.
seninde mi kilo sorunların var .

kk de yeniyim pardon mutfakta işlerim vardı buraya ara verdim kilo sorunum benim hep vardı :) 170 boyunda şuan 63 kiloyum ama hep dikkat ediyorum edeceğim napalım kaderimiz :)

selam arkadaşım:)

kk de yeniyim pardon mutfakta işlerim vardı buraya ara verdim kilo sorunum benim hep vardı :) 170 boyunda şuan 63 kiloyum ama hep dikkat ediyorum edeceğim napalım kaderimiz :)

170 boyunda 63 kg sun ha ben senin kilonda olsam herkese hayır dağıtırdım be güzelim kaydirigubbakcemile2
kızlar hava şartları nedneiyle bizi erken çıkarıyolar öpüyorum hepinizi...umarıum yollarda kalmayız:)akannehir

hoşgeldin canım
benimde boyum 1.70 kilom 61
65 kiloyla başlamıştım diyete ben doğum sonrası kilomu veriyorum. hedefim 55 olmak.hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ama saglıklı bişeymişkaydirigubbakcemile3 bu sayede fastfood dan biraz da olsa uzak duruyorum beslenme alışkanlığım değilşti teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizeopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bizim burda hava şartlarından dolayı erken bırakıldığını biran düşündüm de kafamçokkarıştı pehhhh
imkansızz

ohh negüzel izlem sen memnun kalırsan bende yapıyım annemler gittikten sonra büyük bi ihtimallle ihtiyacım olucak :kedi:

nihalcim çok geçmiş olsun canım

a.s. kızlar ya benım bılgısarayda sorun var gremezsem merak etmeyın kapadınca bıda zor acılıyo yenıde aldık eskıyı attık ama baktırcaz devam ederse ağrıza artık opuyorumnanaktan

dayımın kızına burayı anlatıyoken kahkahayı patlattı ve dediki adınız ne şişman spormu deli gibi güldü kendine gelemedi o gün bugündür yemin ettim kimseye burayı anlatmayorum kötükedihüso heleki zayıf arkadaşlarıma

al bendende o kadar 63 olsam kurban keserim yanii enson 3 sene önce görmüştüm mafoldumben

alllahh allahh kızlar herkes nerde kar muhalefitine m uğradınız

kızlar bir duyurum olucak bende katıldım

Fiyat 4.40+KDV=4.75 TL Hadin destege

Kürklü anahtarlık basımı için bizlere destek verin arkadaşlar...
Ne kadar katılım cok olursa kazen ' e karşı kararlılıgımız ve isteğimiz o kadar güçlü olur...
8 mart dünya kadınalr günü içinde güzel bi kk anısı olur diye düşündük...
Kesin olarak kararını verenler...Bende varım diyip bu istegimize destek olun...
KK nın bi hatırasına daha sahip olma şansına erişelim...

Not:Lütfen önce düşünün daha sonra katılımda bulunun...Çünkü çoğunluk sağlamak istiyoruz bu harika ürünü almak için...

en başta site paylaşımları özel duyurular bölümünde hem fiyatı çok çok uygun hemde kadınlar kulubunden güzel bir hatıra zayıflamama bu kadar destek veren bu site için az bile kk kartı da alıcam ben

bu günkü mönüm
sabah
5 tane kepekli bisküvi havuç salatası çay
öğlen
6 tane eti burçak
akşam
koçiş işte yemek yapmak istemedim karışık omlet havuç salatası 5 tane kepekli bisküvi yedim
şimdi de şekersiz nescafe yanın küçük çikolata

afiyet olsun ayşecim..akşama kadar bisküviye durmuşsun be canım neden??
sabah 10 gibi yapmıştım kahvaltımı öğlen canım istemedi akşam yemeğimi de 5.30 gibi falan yedim nihalcim çok yoruluyorum kansızlık başladı galiba hep halsizim Ceylinde gece çok kalkıyo emmeye uykuyu unuttum:ecrin_bebek: böyle oluncada canım istemio

aman canım sen emziriyorsun yediklerine hepimizden çok dikkat etmen gerek..kansızlığına da hemen baktır ihmal etme..

bende menü bildirimi yapim bugün çok az şey yedim yaa
pirinç lapası diyetindeyim

sabah
limonlu ılık su
1salatalık 1 domates yarım çay bardağı pirinçten lapa

ara 2 portakal
pirinç lapası
ara yarım kivi

akşam az salçalı 1kase pirinç çorbası

3lt su spor leslie ile 3mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…