- 19 Temmuz 2007
- 4.374
- 5.624
- 773
kızlar merhaba ben yeniyim burada araştırırken burayı buldum neler yapıyorsunuz?
selam. burda derken diyet bölümünde mi kk damı yenisin.
seninde mi kilo sorunların var .
selam yaprakçım hoşgeldin aramıza..biz neler yapıyoruz şişko kardeşliği yapıyoruz:))yediklerimize dikkate diyoruz burda birbirimize destek veriyoruz..az ve sık yiyoruz yeşil çay içiyoruz çok su içemee gayret ediyoruz..sporla desteklersen de çok çabuk sonuç alırsın canım..her cuma sabahları tartılıp buraya yazıyoruz..
takımımızda yer var mı bilmiyorum kaptanımıza soralım canım..her takım belli bir sayıda kişiden oluşuyor çünkü..
kk de yeniyim pardon mutfakta işlerim vardı buraya ara verdim kilo sorunum benim hep vardı :) 170 boyunda şuan 63 kiloyum ama hep dikkat ediyorum edeceğim napalım kaderimiz :)
kk de yeniyim pardon mutfakta işlerim vardı buraya ara verdim kilo sorunum benim hep vardı :) 170 boyunda şuan 63 kiloyum ama hep dikkat ediyorum edeceğim napalım kaderimiz :)
170 boyunda 63 kg sun ha ben senin kilonda olsam herkese hayır dağıtırdım be güzelim kaydirigubbakcemile2
kızlar hava şartları nedneiyle bizi erken çıkarıyolar öpüyorum hepinizi...umarıum yollarda kalmayız:)akannehir
bugün pirinç lapası diyetine başlıyorum aklinialirimsmile hem ödem atıyormuş hemde bağırsaklarda kalan tuvalete çıkmayı engelleyen bakterileri atıyormuş toksin atıcı yanii hemde metebolizmayı çalıştırıyormuş daha ne olsun daha ne olsun sıcak sıcakk oohh mis gibi içine domates yeşillikde doğradım kaydirigubbakcemile3
selma güzeller..herkese günaydınlar..iyi haftalar...cuma işte değildim ya işleri toparlıyordum yazamadım sizlere..c.tesi regl oldum ve tüm haftasonunu sancı içerisinde yatarak geçirdim valla..çok sıkıcıydı..
a.s. kızlar ya benım bılgısarayda sorun var gremezsem merak etmeyın kapadınca bıda zor acılıyo yenıde aldık eskıyı attık ama baktırcaz devam ederse ağrıza artıkopuyorumnanaktan
selam yaprakçım hoşgeldin aramıza..biz neler yapıyoruz şişko kardeşliği yapıyoruz:))yediklerimize dikkate diyoruz burda birbirimize destek veriyoruz..az ve sık yiyoruz yeşil çay içiyoruz çok su içemee gayret ediyoruz..sporla desteklersen de çok çabuk sonuç alırsın canım..her cuma sabahları tartılıp buraya yazıyoruz..
takımımızda yer var mı bilmiyorum kaptanımıza soralım canım..her takım belli bir sayıda kişiden oluşuyor çünkü..
170 boyunda 63 kg sun ha ben senin kilonda olsam herkese hayır dağıtırdım be güzelim kaydirigubbakcemile2
kızlar hava şartları nedneiyle bizi erken çıkarıyolar öpüyorum hepinizi...umarıum yollarda kalmayız:)akannehir
bn geldim
sabah 10 gibi yapmıştım kahvaltımı öğlen canım istemedi akşam yemeğimi de 5.30 gibi falan yedim nihalcim çok yoruluyorum kansızlık başladı galiba hep halsizim Ceylinde gece çok kalkıyo emmeye uykuyu unuttum:ecrin_bebek: böyle oluncada canım istemioafiyet olsun ayşecim..akşama kadar bisküviye durmuşsun be canım neden??
sabah 10 gibi yapmıştım kahvaltımı öğlen canım istemedi akşam yemeğimi de 5.30 gibi falan yedim nihalcim çok yoruluyorum kansızlık başladı galiba hep halsizim Ceylinde gece çok kalkıyo emmeye uykuyu unuttum:ecrin_bebek: böyle oluncada canım istemio
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileaman canım sen emziriyorsun yediklerine hepimizden çok dikkat etmen gerek..kansızlığına da hemen baktır ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?