Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azmine hayran kaldım. maşallahın var. ben hayatım boyunca hep tombuldum ama hiç şimdiki gibi bildiğin şişko olmamıştım. hamile kaldığımda 66 kilo idim. hamileyken uçtum gittim 90 vurdum belkide geçtim. doğumdan sonra kendiliğinden gitmesini beklemeden manyak gibi diyet yapıp 2 ayda 12 kilo filan verdim. ama çok pişman oldum açıkçası. çünkü diyeti bırakıpta eskisi kadar yediğim halde 86 ya kadar çıktım. bebekten önce daha fazla yiyordum ama kilom çok değişmezdi genelde korurdum kilomu. diyetten sonra aynı yediği halde mahfoldum. her geçen gün kilo aldım.
bu benim fikrim ama bi insan diyet yapmaya karar verirse ya ömrü boyunca diyet yapacak yani heeep dikkat edecek yada hiç başlamayacak.

canım benim boy 168..ben 12 temmuzda diyete başladım 87.4 le burda 80.5 kg akadar düştüm ama genelde 82.5 da kaldım sonra bazı sağlık problmeleri nedeniyle burdan ayrı kaldım belimden rahatsızdım birsüre sürekli yattım sonra psikolojik bayılmalar falan derken bıraktım diyeti ama pek almamıştım sonra sigarayı bırakma girişimim oldu o aa 90.3 kg a çıkmışım..yuh diyorum yani 10 günde 5 kg aldım gibi bişi oldu..geçen p.tesi 90.3 düm canım benim yolum çooooooooooook uzun..ama benim belki de tek avantajım kilomu belli etmemem ve heryerime dağılmış olması..alsam da versem de heryerimden alıp-veriyorum...en son lise sonda 17 yaşında 58 kg dım sonra 1 sene içinde 68 e çıktım birdaha da 70 ler 80 ler derken şimdi 90 ı da gördüm ya gam yemem artık:))

:) canım ya yinede kendinle barışıksın veremesende kilolarını barışık yaşa derim...Ay ben kilo verince o zaman bekardım babam bir taraftan amcam bir taraftan biz erkek olduğumuz halde seni çirkin görüyoruz valla bu böyle olmaz kızım kilo al demeye başladılardı :) sonra eşimle tanıştım ilk başlarda bir şey demiyordu sonradan biraz kilo al demeye başladı düğünde 57 felandım heralde biraz ipin ucunu kaçırdımmı 60 geldim :)
bu arada elinizin altında mutlaka bir tartı olsun:) çıkıp çıkıp tartılıyorum ben
valla aklıma geldikce yazıyorum:)
akşam misafirliğe giderdik inanın verilen ikramlardan pasta böreklerden ağzıma sürmezdim bana hakkımı verin ben sabah kahvaltıısnda yerim derdim bu ayrıntıyıda kaçırmayın :)
birde makarna pilav yemiyorum hala da öle ama 1 yemek kaşığı alıorum mis gibi kokuyor die :)
Ben kendimi bildim bileli hep kontrol etmeye çalışıyorum çalıştım da şimdi de öyle daha benim önümde hamilelik olayıda olacak bakalım ozaman ne yapcam :) en çok korktuğumda doğumdan sonra kocaman göbek kalması (((

valla canım hamilelikte çok kilo alınıyor efsanesine innama bence..almayan bir dolu insan var çevremde artık herkes çok dikkat ediyor..yersen alırsın bak yedim ben aldım mesela..zemuszemus kilo bu hayatının her döneminde alınabiliyor..kuzenim 8 kg,gkardşeimin eşi 11 kg arkadaşım 12 kg alarak-ki kiloluydu- başka bir arkadaşım 9 kgla doğuma gittiler..
hiiiç moralini bozma..

valla canım ben hiiiç de barışamam kendileriyle bu sefer bir küstüm pir küstüm hiç bakmıcam onlardan tarafa sağlığım için vermek zorundayım...yaz sonu hamile kalmayı planlıyorum Allah nasip ederse.. bu halimle hamile kaldığımı düşünsene -ki kalmam bile çok zor-işkence gibi..yazık çevremdekilere be üstlerine düşsem öldürürüm valla..alsanaalsanasmile
bu sefer ya gidecek ya gidecekler..öyle 50 li kilolara gerek yok şimdilik 70 olayım sonraki hdefim de 65.. ee az değil verileek 25 kg var...

bir yandan burayı kaçırmamaya çalışıyorum yazdıklarınızı bir yandan da eşim balık ayıklıo ona koşturuyorum P

allah gönlüne gire versin inşallah ki bütün kiloların hemencecik gitsin.
evlendiğimde 66 filandım diyet yapacağım dediğimde eşim ye tosunum ye ne işin var diyetle derdi. zorla bişiyler yedirirdi. kendine işkence etme derdi.
şimdi 85 olunca diyet yapacağım dedim sen bilirsin aşkım istiyorsan yap dedi ve hiç birşeyi zorla yedirmiyr. adam bile farkına vardı duba olduğumu.oda bıraktı sigarayı ona abur cubur alıyorum yesin diye(183 -185 boy 55 kiloda eşim) yazık canım çeker diye gizli saklı yiyor. offf yaaa.
her mağazadan eli boş döndüğümden çarşıya çıkmaz oldum. çok uzun zaman olmuştur kendime bi parça birşey almayalı.
yok ama bu sefer allahın izniyle gidecek gitmek zorunda. valla yinede kendimi tebrik etmeden geçemeyeceğim hem yediklerime dikkat ediyorum hemde sigarayı bıraktım bir taşla iki kuşş. inşş ikiside hayatıma bir daha girmemek üzere giderler.

Aslında sigara kilo aldırmaz verdirir diolardı ben öyle duydum hep öyle azıttım ki bir ara sigara içicem kilo vericem die tutturdum :))))))))))

Aslında sigara kilo aldırmaz verdirir diolardı ben öyle duydum hep öyle azıttım ki bir ara sigara içicem kilo vericem die tutturdum :))))))))))

canım içerken değilde bırakınca yemeğe düşmüştüm sürekli bişiyler yiyodum onu kestim demek istedim içerken değil bırakınca

akşama fırında karnıbahar kızartması yapcam. çok çeşit yaptım ama fırında kızartma hiç yapmadım aranızda deneyeniniz varmı. ben her halini yerim eşim bi tek çıtır çıtır kızarınca yiyor da yağda değilde fırında kızaertayım dedim. deneyen varsa bilgi verebilir mi bana

kızlar bayağı kaynatmışsınız maşallah opuyorumnanaktan

kilolu kimse kalmayacak burda bizde bu hırs azim olduktan sonra kim tutar bizi delikafadulden

yapraq hoşgeldin tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin gerçekten hamilelikte çok alınıyor ben hiç çevremmde az alan görmedim ama kısa sürede veren gördüüm

bende 20kg aldım doğumdan sonra 10kg gitmişti şimdi 3kilo daha verince hamile kaldığım kiloma ulaşmış olucam nasipse sonrada gerisi gelicek tabiki alkisalkisalkis

bak canım balık istedi şimdi nasıl severim ama eşim sevmiyor diye bizde çok az yeniyor..aslında kg kontrolü için haftada 2 kere yemek gerekiyormuş..

:)inş. vereceksin inandım ben :)
canım benim tşkler..vercem söz..

valla en iyisini ypmışsın canım ben de ilk bıraktığımda hemen spora da başlamıştım çok güzel hem kg verip hem de bir sene hiiç içmemiştim..bu sefer afrikalı açlar gibi yedim valla..

canım içerken değilde bırakınca yemeğe düşmüştüm sürekli bişiyler yiyodum onu kestim demek istedim içerken değil bırakınca

ben de kg vereyim yeniden bırakmayı denicem canım..

bişi kalmamış be canım ne güzel..

canım ben fırında bir beşamel soslu kaşarlısını biliyorum..

canım ben fırında bir beşamel soslu kaşarlısını biliyorum..

canım teşekkür ediyorum bende biliyom nu ama kızartma ibi çıtır olmayınca bizim beyefendi yemiyor. teşekkür ederim yinede. yarın sonucu yazarım size.
ben accık sona çıkıyom çıkış saatim geldi. kendinize iyi bakın. yarın görüşürüz iyi akşamlar

afiyet olsun canım..yemezse sen de birdaha yapma alla alla
ben de kaçtım kızlar öptüm sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…