Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nerdesiniz kızlar yaaa. soğukta bekliyorum biriniz gelirsiniz deyi. dondom dondum ama yoksunuz. ahanda gidiyom

kızlar 3.olmuşuz :lepi:

:lepi: olumunekankayizsmile

günaydın güzel bir hafta sonu dilerim

:Saruboceq: inş. canımmm...yarın da benim için büyük gün direksiyon sınavım varr....

gunaydın hanımlarrrrrrrropuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

nerdesiniz kızlar yaaa. soğukta bekliyorum biriniz gelirsiniz deyi. dondom dondum ama yoksunuz. ahanda gidiyom
:1hug:

nerdesiniz kıslarrrrrr
ben öğlen bi kase mercimek çorba bi dene içli köfte iki dilim ekmek yedim.

hayırdır canım ne oldu CADIARZU

darkım hiç sorma yaa
bn küçükken bitten çok çektim saçım hep kısaydı onun için ahd ettim kendi kızmn saçını 7 yew kadar hiç kesmicem die
velhasıl kesmedim de
5 yaşında ama saçı belinde ve bukle bukle
akşamda bi misafrliğe gittik işte komn kızlar var maşşalh ne güzel azrasılann saçları dei
hiç bit düşmedimi kestrmedinmi die
bnde yok ne bit düştü ne de kestrdim deeeidm
nese sabah kalktıı bu kaşınıoo gel bi bakim bit mi dütü yoksa dedim
ayyyyyyy ne göreyim bi baktım sirkerle var tek tük bi tanede koca bit gördüm
hmn nöbetçi eczane antibit aldım 4 tane nede olsa evde annem bn kardeşim azra var 4 saçı uzun bayan
bizlere hmn baktıım yok birde bit tarağı aldım ayrıca
nese banyo yaptrdım ilacı sürdüm sonra iyice baktım 5 6 tane bit bulduık kardeşimle sirkelriin temzledim çamaşırları makineye attım
aam içiiim hiç raaht değil of yaaaaaaaaa

ayy canım allah kolaylık versin çok zor bişiy o yaaa uzun saçtan bide aman canım ilacını sür ihmal etme dikkat edin size geçmesin lmaz:

bi tane sirke bile kalsa ordan ürer artık ayyy küçük kardeşime gelmişti bi kez saçları çok gür ve kıvırcık allahhhhhh çocukda durmuyor ağlıyormu kaydirigubbakcemile çok zor bitirmiştik yaa :umursamaz:

günaydın iyi pazarlar biz nilberamla gezip tozacağız bugün sinemaya gitceğiz
selmam hoşgeldin
kilo almadıysan alırım seni takıma :jeyyar:
şaka şaka tabii ama çok aldıysan lütfen yavaş yavaş söle yüreğime inmesin
birde cumaya kadar en az 2 yada 3 kilosu gitmiş olcak bilesiiin

teşekkürler azracım olumunekankayizsmilebenım gıbı bırını kabul ettıgın ıcın ama artık senı utandırmıyacagım söz tartılmadım kac kg oldugumu bılmıyorumm yarın tartılıp yazarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben tüm gün dışardaydım akşam da bir arkadaşımda kaldım dolayısıyla diyete istediğim gibi uyamadım ama cumadan beri yediklerimi yazayım..
Cuma sabah:tam buğdaydan sandviç+şekersiz çay
ara:1 elma
akşam:kıymalı kapuska+1 bardak yoğurt+50 gr kepek ekmeği+yağsız salata
ara:1 elma 1 girssini 1 portakal
akşam :2 tam buüdayekmek ve 3 dilim yarımyağlı pynirden sandviç(öğlen 3 köfte kadar et yiyemediğim zamanlarda 3 dilim peynir yemem gerekiyormuş normalde akşam 1 dilim ekmek vardı ama çorba olmadığı için 2 dilime çıktı)
haşlama brokoli,yoğurt
ara:yarım bardak yarım yağlı süt+ 1 paket eti form kırmızı meyveli
15 bardak su
2 fincan yeşil çay
c.tesi
sabah:tam buğdaydan sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form limonlu
öğle:Çorba,2 dilim ekmek,domates (Adanın işyerinde olduğumdan bulduklarımı yedim)
akşam..dışarda yemek zorunda kaldım ızgara tavuklu yağsız salata
1 dilim kepek ekmek
bir bardak ayran
akşam bunalımda bir arkadaşıma gitmek zorunda kaldım ve 1 dilim irmikli tatlı ve bir avuç çekirdek yedim(ara öğün yapmadım haliyle bir de utanmadan yapsaydım)
ama 45 dk yürüdüm..
pazar sabah
çok takıllı ekmek ve hellim peynirden tost
4 badem
şekersiz çay ara:3 ceviz+3 kayısı
öğlen kaynadı saat 16 da:
2 parça ızgara tavuk bonfile,yoğurt,domates,iki dilim çok tahıllı ekmek
dünkü kaçaklarım nedeniyle bu akşamı myveyle ve form bisküviye tamamlamayı planlıyorum kızlar.. yarından itibaren normal düzenime döncem..
şimdi kocişle film saatimiz başlıyor hepinizi öpüyorum yarın buluşmak üzere.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…