Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar. güzel bir gün ve hata diliyorum hepinize.
azracım ne yaptın silanın saçlarını hallettin mi .
selma12 hoşgeldin.
ben dün teflonda az yağda patates kızartması gibi bişiy yaptım biber batates sucuk kaşar ama kızartma gibi yağlı değildi. 2 dilim ekmekle ıondan yedim ve haşlanmış yumurta
öğlen 3 4 çiğ köfte
akşam mantar sote ve 2 dilim tam kepek
bide kardeşimin doğumgünüydü 3 çatal kadar pasta aldım.

sabahta bi kepek ekmek üzerine peynir koydum yedim.
şimdilik bülee

günaydın canlarım ciğerlerim inşallah güzel bi hafta olur amma ki bnm regl haftam olcak bu hafta
sehercim evt halletttim dünde uyanır uyanmaz tekrr şampuanladım
inşallah kökten bitmiştr bnm gördüğüm kadarıyla yok zaten

çok gelmiş olsun canım ben de bitten çok çektim valla..kafama o kadra çok gazyağı yedim ki saçlarım acayip gürleştikaydirigubbakcemile3 annem artık çıldırmış duurmdaydı ..saçlarım sürekli kısacık Amerikandı ve liseye kadar saçlarım hiç uzun olmadı..Annem son resti çekti br daha bitlenirsen gider saçlarını kazıtırım demiştizemuszemusama bne de hemencecik kapıyordum yaw..babam eczaneden bit ilacı almaya gidip utancından alamamış falan ay ne günlerdi şimdi aklıma geldi..

duygularımı ne güzel yazmışın bn gaz yaşı şu sinek öldürücü sheltox ve en son tarım ilacı bile dökmüşlerdiiisempatiksalakcinni

Günaydın kızlarrrrr :) naber nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inş.Rejime devam yılmaz yok :) bende hazırlıklarımı tamamladım sayılır yarından itibaren plates e başlıorum ebr şallı ile pzemuszemus

tarım ilacından sonra bn zehirlendim ama yine kendi çabamla hayata döndümkaydirigubbakcemile3

ahh ah bu bitlerden nedir çektiğimiz yaa. bende çok çektim bu bitten. arkadaşım vardı ve çook samimiydik ona göre bit normaldi ve biz hep sarmaş dolaştık annem delirmişti benim yüzümden. gaz yağlarıyla yıkayıp dururdu. şimdi bile saçıma saç kremi süremem azıcık kirlenip kaşınsa bit düşecek diye ödüm kopar...

bide komik bi anımı anlatayım.
ben bekarken bi önceki evimizde amcamlar ve bizim evimiz aynı bahçede idi. yengemin küçük kıza bit düşmüş. ama nasıl telaşlı nasıl bi görseniz. babamda yengemle uğraşmayı onu kızdırmayı çok severdi. gitti yengemin yanına dediki bediye varsa bi tane bit borç verir misin dedi tabi biz koptuk gülmekten. neden abi dedi ama gülmekten kırılıyor babamda eczane ile konuştum benim biraderin kızı çok bitli dedim de onlarda acıdı halinize bir adet bit getir bi senelik bit şampuanını bedava verelim dediler demişti o gün o kadar çok gülmüştük ki hala aklımıza gelince kahkahalara boğuluruz. tabi yengem gülme krizinden sonra eline bi terlik alıp babamı kovalamıştı

Günaydın kızlarrrrr :) naber nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inş.Rejime devam yılmaz yok :) bende hazırlıklarımı tamamladım sayılır yarından itibaren plates e başlıorum ebr şallı ile pzemuszemus

günaydın yaprakçım..oo herkeste bir gaz bir gaz maşallahımız var diyorum..hadi bkalım cuma yine güzel sonuçlar elde etcez gibime geliyoropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın ablmopuyorumnanaktan
ayşenn yarın hapsi bitiyor:lepi:

SEHER YILDIZI yine kaldık başbaşa P seninde işlerin var sanırım bende dr arıorum ulaşamıorum sabahtan beri ameliyatta imiş amma doğuran var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…