Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım ne demek bukötükedihüso
takımın kuralları belli düzenli paylaşımda bulunan bulunur bulunmayan takımdan gideralsanaalsanasmile
kimseye acımak yok düzenli girmeyenler gidecek takımdan
sen de takımın başındasın azracım
takıma uğraayanlar belli ayrıca isim vermiyorum..
bu da onlara son ihtardır düzenli paylaşımı olmayanlar takımdan uzaklaştıralacaktır

İsim verecek olursanız kesin ben varım içinde çünkü hatamı biliyorum ve kabul ediyorum. Hakkaten çok ihmal ettim..

hayırlı sabahlarınız olsun canlarım bugunde orucumun 3. günü sizleri seviyorum opuyorumnanaktan​

Şenizgünaydın canlarımmmm......

çok üzgünümmmmm...:(((( ya ben annemde kaldığım için dün akşam malzemeleri haşlamayı unuttummm...geç bir saatte geldi aklıma:(((((tühhhhhh....bilmiyorumkismile alsanaalsanasmile

bugünde çok yoğun olcağımmm kimse gelmeden girim bişiler yzım dedimmm....bilmiyorumkismile

hepinizi öpüyorummm ve ayran detoksunu yapanlarada kolay gelsin diliyorum....bayanssulusmile

günaydınnnnnn
birazdan malzemeleri karıştıracağım kahvaltımda ayranımı içeceğimaklinialirimsmile

Ayran detoksu mu?Adetiin 2 gün öncesinde yaparsan hem iştahın hem tatlı isteğin azalır hemde daha iyi ödem atarsın bence o güne dek getirmeye çalış.

evet öyle denk geldi canım zaten ama 2 gün mü daha fazla mı var bilemiyorum emziriyorum ya düzensiz:sm_confused:

kızlar bn biraz çıkııım gelrm yine
yeni kalktım
kahvaltı ev toplama kızı giydr okula bırak
gelrrm
tüm ö.sonrası sizleyim
sizde burda olun bol bol sohbet edelim

günaydın kızlar :) nihayet girebildim dün bağlantım kopuyordu giremedim buraya:((
baktım düzelmiş ama korkuyorum yine gideeck die :(
neyse bir yaramazlık yok bende kahvaltımı düzenli yaptım platesimi yaptım dinleniorum şimdi :)
SEHER YILDIZI gerçekten yok kaç gündür haberi olan varmı? hasta felan olmasın?

Back
X