Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldım azra yemınle bende ızledım senı aklımada geldı ama cok kalabalıktı adana deyınce aklıma bu bızım azra olmasın dedım bu arada sesınıde duydum bak ınsanlar nerden nereye ama ısmını yazmışlarmıydı algılayamadım galıba

ayşe nasıl gectı günün benım süper gectı ya daha öncede denemıştım ama bu kez corbam güzel oldu severek yedım kahvaltıda yapamadım sadece bır portakal yedım ayyyyyyyyy cok mutluyum ya nedense sankı üzerımden on kg eksılmış hıssettım :lepi: :dance: hihoyyyt hihoyyyt :lepi:

selam kızlarrrr

ben çıkıyorummmm

yaaaa bi biz göremedik deseneeee tühh evde olmanınn bir artısıda bu işteee....

öpüyorum hepiniziiii

kızlar ya mısafırım gelecek akşama bu gün hıc ışte yapmadım eyvahedigeldismile aklinialirimsmile eyvahedigeldismile :hulya: :hulya: :hulya:

yok ya selma ablacımm maaleseff akşam malzemeyi haşlamayı unuttummm geç vakitte geldi aklımaaa....:(((((((((

ya nezmn dırda istiyordum aslında yapmayıı neyse kısmet değilmiş bende haftaya yaparım artıkkk bu arada tartım yokk neyapcam bu hafta bilmiyorummm...:(((

ayşe nasıl gectı günün benım süper gectı ya daha öncede denemıştım ama bu kez corbam güzel oldu severek yedım kahvaltıda yapamadım sadece bır portakal yedım ayyyyyyyyy cok mutluyum ya nedense sankı üzerımden on kg eksılmış hıssettım :lepi: :dance: hihoyyyt hihoyyyt :lepi:
bende 2 hafta sonra bi daha yapcam ben kaydirigubbakcemile5:dance:

hayırlı akşamlar canlarım bende iftarımı ettim karnım tok nasılsınız annem şehriye çorbası ve kızartma yapmıtı onlardan yedim cokacimcoook​

Back
X