Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geşmiş olsun azracım üzme kendını deymez aaa şaştımda kaldım o nasıl bı ınsanmiş ya ıyıki kurtulmuşun ya ohaoldumsmileopuyorumnanaktan

saol selmam allah razı olsun
etmeyim beddua diyorum ama duramıyorum
böle geldikçe aklıma sinir oluyorum elimde değil
allah onun bin türlü belasını vere
inşallah kötü haberleirni alırım hep
ölmesin sürünsün 10 kezde evlense 10.sundanda boaşnsın
o bnm gençliğimi yıllarımı mahfetti
allah onu ne biliyorsa öle yapsın

ıyı geceler rukıye abla ben yatıyorum
iyi gecler cnm
geşmiş olsun azracım üzme kendını deymez aaa şaştımda kaldım o nasıl bı ınsanmiş ya ıyıki kurtulmuşun ya ohaoldumsmileopuyorumnanaktan

öyle işte ablam
daha neler neler amaaa boşverdim değmezzzzz

bn yatıım cümleten iyi gecler
yarına görüşürüz
en geç 11:00 unutmayın

:1no2::1no2::1no2::1no2:

ıyı gecelar allah rahatlık versın ıstediğinızı yıye bılırsınız ruyanızda kızlarrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benım bır sorunum ver bır bulaşık makınası almak ıstıyorum ama ne marka alsam acba varmı tavsıye edecegınız bır narka

En iyi bossh (nasıl yazılıyorsa işte) marka tavsiye ederim çok sessiz çalışıyor ben arçelik almıştım şimdi çok pişmanım daha doğrusu eşim pişman çünkü bu markayı fiyatı uygun diye bossh'a göre aldı . İki kuruş daha fazla verseydikte dediğin markayı alsaydık diyor.Bide kab kacak acayip derecede çizilmiş bi durumda ...

Neyse kurtulmuşsun be azracığım onun yeri senin gibi zeki bir kızla birarada olmak değil bence tımarhane gerçi öyle biri tımarhanedekilerdende beterdir .Delidir ne yapsa yeridir derler ya! Ayyyy içim bi tuhaf oldu okurken o demir sopayı alıp kafasında kırmak lazım .
Rabbim inşallah yarabbim ona seni mumla aratsın İNŞALLLLLAH daha çok şey varda dilimde (bu aralarda ağzım feci şekilde bozuk zaten) :mymeka::mymeka::mymeka:

(hay diline sağlık ) AMııııııııııııııııııııııııııııN ıT..................ıT

Şimdide iki büyük bardak ( benim kullandığım bardaklar 2 su bardağı ölçüsünde) ısırgan otu çayı kendim hazırladım tadı ıyyyy iğrenç.

hayırlı sabahlar canlarım ve hayırlı cumalarınız olsun
ben yine sabitim 67 kilo sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan​

Günaydın arkadaşlar
Kaptanım kilom 56.6 dünden buyana ne çabuk arttım anlamadım .Çok şükür sabitim diyordum herhalde büyük konuştum.Aşırı derecede şişim ve ağrıdan kıvranıyorum gecede pek iyi uyuyamadım.

seher ne yaptı acaba döndümü işine geri

canım şimdlik geldim. baş belası adam bugün yok.yarın ne olur bilinmez. ama bu şartlarda biraz daha idare edeyim diyorum.

halooooo men deldimm diyorummm toplanınnn çabukkkk beni zor bulursunuzz bakınnnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ortimmm nerdesin ya hadi ben yokum emme sende yoksun yaff. nettin ev işini hafifledi mi işlerin.

allahın sevgili kuluymuşsunki o canlıdan kurtulmuşsun. Yüce rabbim kızınla sana çoook daha güzel bi gelecek nasip etsin.

ben bu kiloyu görsem kimse bana diyet yaptıramasss.maşallah diyorum sana

günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor

canım az az vermek daha iyi.
ben geçen sefer 2 ayda 12 kilo filan vermiştim. ama nooldu çoook daha fazlası ile geri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…