günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor
Sıkma canını haftaya gör bak en az 1 kg gidecek.ben geldimmm
ama sabitim malesef çok üzgünümmafoldumben
bu gidişle görürsün canım ..çok iyi gidiyorsun..:lepi:
kılo veren arkadaşlarımınnn hepsini kutluyorumm ve ayakta alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:
amiinnn seherimm inşallah seninde az kalmış 7leri görmene alkisalkisalkis
haklısın galiba.Canım benim teşekkür ederim ama inan bana hangi kilo olursa olsun dümem dediğin kiloya düşünce neden daha iyisi olmasın ki diyorsun.
bn azcık gittim görüşürüz yineee
Benimki en iyisi 112 yada 120 dk. da yıkıyor o yüzden tavsiye etmiyorum.kaptanım yaşadıklarına çok üzüldüm be canım..zaten başından geçenleri daha önce de biraz anlatmıştın insanın inanası gelmiyor ama yaşanıyor işte olanlar..bence yine de beddua etme aman Allaha havale et..Allahım senin yüzünü bundan sonra kızından güldürsün işallah..Değerini bilecek insan evlatlarıyla karşılaştırsın..
Ben dün akşam erkenden sızdım ondan gelemedim kızlar..kocam dün erkekler gününe gitmedi evdeydi..film izleyelim dedim o da fener maçını izledi...napsam napsam canım bişi yapmak istemedi dündne de uykusuzdum 21.30 da yattım valla..
Selmacım ben Siemensin 3 programlı makinesini kullanıyorum. Çoooooooooooook memnunum..Yarım saatlik bir programı var hemen yıkıyor..Çok da güzel çıkarıyor selesi de çok kullanışlı her gören aa üst katta 3 lü bilmemnesi var diyolar ben pek anlamam ama çoook memnunum herkese de tavsiye ediyorum..
Benimki en iyisi 112 yada 120 dk. da yıkıyor o yüzden tavsiye etmiyorum.
evt kızlar kilomu sölüyorum
geçen hafta 121
bu hafta 118
yani -3
walla bu kadar beklemiyorudum
hoşgeldın selma
ıyı sayılırım ama bıraz duygusalım aglamak ıstıyorum bu gün nedense
Hayırdır selmacığım canını sıkan birşey mi oldu?
erkekler günü neymüşş kuu nihall bilmiyorumkismile
bayıldımmmmmm sözcükler süper (ama ben ne zaman öyle yapsam sonrasında gözyaşı döken hep ben oluyorum.) O yüzden rabbime gönlüme kinciliği küslüğü ve asık suratı ha bide belki kızacaksınız ama başkasının karanlık gününde sırtını dönme huylarını ver diyorum inanın şimdiye kadar bunların hiç birini yapamadığım için çok canım yandı bundan sonra başkalarından çok artık kendimi düşünmek istiyorum.
Allah senden razı olsundünyadakı en güzel şey ıyılıktır ıcını huzurlu ve mutlu edecek tek şey bence o yüzden üzülme kötülere sen ıyı ol gerısını boşver allah hiç şüpesıskı karşılıgını verır onlar vermese bıle
Allah senden razı olsun
Selmacığım az işim var ben birazdan gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?