Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor:(

Hedeflerini ufak tutarsan ulaşmak istediğin kiloya daha çabuk ulaşırsın.Haftada 700 gr verirsen düşünsene bi hedefine daha çabuk ulaşırsın.

bu gidişle görürsün canım ..çok iyi gidiyorsun..:lepi:

teşekkür ederim canım..

kılo veren arkadaşlarımınnn hepsini kutluyorumm ve ayakta alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:

bende seni öpüyom o zamannn

amiinnn seherimm inşallah seninde az kalmış 7leri görmene alkisalkisalkis

inşallah canımmm

Canım benim teşekkür ederim ama inan bana hangi kilo olursa olsun dümem dediğin kiloya düşünce neden daha iyisi olmasın ki diyorsun.
haklısın galiba.

bn azcık gittim görüşürüz yineee

:gitme:

kaptanım yaşadıklarına çok üzüldüm be canım..zaten başından geçenleri daha önce de biraz anlatmıştın insanın inanası gelmiyor ama yaşanıyor işte olanlar..bence yine de beddua etme aman Allaha havale et..Allahım senin yüzünü bundan sonra kızından güldürsün işallah..Değerini bilecek insan evlatlarıyla karşılaştırsın..
Ben dün akşam erkenden sızdım ondan gelemedim kızlar..kocam dün erkekler gününe gitmedi evdeydi..film izleyelim dedim o da fener maçını izledi...napsam napsam canım bişi yapmak istemedi dündne de uykusuzdum 21.30 da yattım valla..

Selmacım ben Siemensin 3 programlı makinesini kullanıyorum. Çoooooooooooook memnunum..Yarım saatlik bir programı var hemen yıkıyor..Çok da güzel çıkarıyor selesi de çok kullanışlı her gören aa üst katta 3 lü bilmemnesi var diyolar ben pek anlamam ama çoook memnunum herkese de tavsiye ediyorum..
Benimki en iyisi 112 yada 120 dk. da yıkıyor o yüzden tavsiye etmiyorum.

Benimki en iyisi 112 yada 120 dk. da yıkıyor o yüzden tavsiye etmiyorum.

aslında ben daha önçekı makınamı hıç kullanmadım bır türlü sevmedım o yüzdende aslında makına pek almak taraftarı degılım cünkı ben bulaşıkları ıcıne yıkayıp yanı deterjanla yıkıyordum öyle koyuyordum o yüzdende ben pek sevmıyorum ama olmuyorda mısafır varken zor oluyor o yüzden almak ıstıyorum bırde su faturası belkı düşer

g10.jpg

bayıldımmmmmm sözcükler süper (ama ben ne zaman öyle yapsam sonrasında gözyaşı döken hep ben oluyorum.) O yüzden rabbime gönlüme kinciliği küslüğü ve asık suratı ha bide belki kızacaksınız ama başkasının karanlık gününde sırtını dönme huylarını ver diyorum inanın şimdiye kadar bunların hiç birini yapamadığım için çok canım yandı bundan sonra başkalarından çok artık kendimi düşünmek istiyorum.

erkekler günü neymüşş kuu nihall bilmiyorumkismile

Erkekler günü şu canım..her perşembe ünv den falan arkadaşları buluşup king oynuyorlar...Bilardo masa tenisi de oynayanlar var amaç tabi birlikte bişiler yapmak..Geleneksel hale geldi hatta işi abartıp bayağı skor tahtası falan yapıyorlar..sezonluk ödülleri de var..Böyle işte canım eğleniyor kocişim perşembeleri..

bayıldımmmmmm sözcükler süper (ama ben ne zaman öyle yapsam sonrasında gözyaşı döken hep ben oluyorum.) O yüzden rabbime gönlüme kinciliği küslüğü ve asık suratı ha bide belki kızacaksınız ama başkasının karanlık gününde sırtını dönme huylarını ver diyorum inanın şimdiye kadar bunların hiç birini yapamadığım için çok canım yandı bundan sonra başkalarından çok artık kendimi düşünmek istiyorum.

dünyadakı en güzel şey ıyılıktır ıcını huzurlu ve mutlu edecek tek şey bence o yüzden üzülme kötülere sen ıyı ol gerısını boşver allah hiç şüpesıskı karşılıgını verır onlar vermese bıle

Back
X