Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

6 mil leslie süper canım bende yapıyordum bi ara çok ta zevkli ama şimdiki evim çok küçük yer yok yapacak bende egzersiz yapıyorum

yedim azracım ama 100 kalorilik kadar yedim bu günküm menim 1010 kaloriydi zaten.
ya ben sanki veremedim bu hafta dikkat te ettim ama kendimi çok şiş hissediyorum wc ye çıkamadım ondan sanırım

günaydın fıstıklar.
azracım rahatsızlığım diyetten değilde dün çok yorulmuştum tansiyonum düşmüş olabilir bilmiyom ama. eve burda çalışan abiler bıraktı yığılıp kalacak gibiydim sanki.eve gidincede oğluş hasta ben hasta sağolsun annemler bi duş al acık dinlen dedi biz bakıyoruz.
bi titreme üşüme bi terkleme bunalma gariptim yani. ilaç filan aldımda düzeldim acık.
akşam bir iki kaşık kısır bide annemler mangal yaktı bi parça ekmekle bi iki parça et aldım.
sayınca çok olduda çok az yedim.
çokta ısrar ettiler hastasın ye diye ama yemedim.

sabahta çeyrek elma yeyip işe gelmiştim. patron şehir dışından gelirken pişmaniye getirmiş ayıp olmasın diye bi tene yedim ve çay içiyom.
o kadar şimdilik

ben çay çay ve kahve içiyom kızlar.
kahveyi ikisi bir arada sada sade içiyom farketmiyor. bi etkisi varmı kiloya

gunaydın kızlarrrr cok yoğunum kusura bakmayın pek gıremıyorummm fırsat buldukca burdayımmm canlarımmmopuyorumnanaktan

Canım benim tabi yazarım nolcek aşkolsun:
1.5 litre kaynar suya 3 adet poşet yeşil çay koy 3 dk sonra falan al yoksa acı oluyormuş
içine bir dilimonu kabuklarıyla birkaç parçaya at böle ben 8 e bölüyorum
içine göz kararı isteğine göre karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın at
git gel iç canım
valla bana yaradı açıkçası ..sabahları içim boşalmış gibi kalkıyorum canım..tavsye ederim dene istersen..

ah canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ..Allah sizlere güç kuvvet versin..Dayımı kaybedeli nerdeyse 1.5 yıl olcak hala acısı hergün içimde bilirim o duyguyu..genç ölüm çok zor..

çook geçmiş olsun tatlım bu ara salgın galiba ben de çok halsizim gayecim..bol vitamin al..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…