günaydın kızlar...güldencim senin adına çok sevindim senin böyle istekli olman hepimizi motive edecektir...ben dün biraz kaçamak yaptım...kendimi ödüllendirdim...
ama bu hafta daha dikkatli olacağım...en azından düzenli spor yapacağım...her hafta bunu söylüyorum:78: ama çocuklardan bir türlü fırsat bulamıyorum...
28 ocakta tatile giriyoruz....izmire annemlere gideceğim...o zamana kadar ki hedefim 55 in altına inmek...umarım bu sefer başaracağım:18:...
kızlar ben arada monti topiğini ve karbonhidrat topiğini takip ediyorum...neler yediklerine bakıyorum...genelde tavuk, yumurta çeşitlerini tüketiyorlar...her öğün mutlaka yoğurt, salata, süt ürünleri çok önemli...pilav yokk...makarna olarak az haşlanmış spagetti..
kahvaltıdan önce de meyve yiyorlar...ben de uygulamaya çalışıyorum...ama okulda olunca zor oluyor...hep kaarbonhidrat ağırlıklı menü oluyor...ben de akşamları dikkat ediyorum...
amma uzun yazmışımm
bnde o hazır jelatinli şeeleri seviyorum:78:Herkese günaydın :))
ÇOKOPRENS
Senin hedef kilon kaçtı?
Fazla kısıtlaması olduğu için tercih edilmiyor ama protein diyeti bence daha iyi
Ben sana göre olduğunu düşünüyorum :)
AZRASILAM
Şevk, azim olacak da bizimkilerin misafiri bitmiyor
Her gün paket pakt o jelatinli zararlılardan giriyor bize
En sonunda kapıya misafir kabul edilmez yazıcam
AZRASILAM
1 tabak pilav yedikten sonra da bütün gün aç durman lazım
bu arada wingcim avatarın çok güzel
güldencim bu sefer başaracaksın ben inanıyorum...sen de inan lütfen...benim geldiğim ilk hafta 6 kilo vermiştin hatırlıyor musun:92:...ilaç desteği ve spor ile...yine yapabilirsin:92:...
nigthing ben hedef kilomdayım yani bu kilo bana yeterama ben kilo almamak adına hep limiti aşağı çekiyorum... yoksa kilo almaya çok müsaitim ...
ÇOKOPRENS
Senin diyet sürecini anlatsana biraz
Kilon kaçtı ilk başladığında? Ne kadar sürdü kilo vermen?
Boyun kaç? Halinde memnun musun? Memnun olduğuna eminim ama :))
ÇOKOPRENS
Hedef kilondaysan artık yemeyle derdinin olmaması lazım
Yemekten kısma, bol bol spor yap. Mutlaka dengelersin :)
AZRASILAM
10'dan fazlası olanlar potansiyel şeker hastası adayı zaten
Sadece zayıflamak için değil, aynı zamanda hastalıklardan korunmak için de yeme alışkanlıklarını değiştirmek lazım aslında ama pat diye olmuyor.
Jelatinli ürünler her yerde. Onlara karşı koymanın formülünü bir bulabilsem
Avatardaki kızın vücut ölçüleri muhteşem. Karnında baklavalar bile var
AZRASILAM
9-10 yaşına kadar gayet normal bir çocuktum :)
Ama daha sonra kilo almaya başladım. Önceleri o kadar dikkate değer kilolar değildi, hem zaten çocuktur hareketlidir, çabucak verir o kiloları diye geçiştirdiler.
O günden beri her gün kilo aldım. Bir aralar 14 yaşlarımdayken diyetisyene gittim. O bana çok katı bir diyet verdi, kısa sürede 6-7 kilo verdim ama sonra daha fazla almaya başladım. Arada doktora gitmişliğim var ama hiçbiri benim için çözüm olmadı maalesefKendimi 60 ya da 70 kilo olarak hiç hatırlamıyorum. En az 85-86 olmuştum bugüne kadar. Amacım sağlıklı bir kiloya gelmek, sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinebilmek.
Boy meselesini çözemedim halaEvde ölçüyorum, 1.69- 1.71 arasında çıkıyor Ama en kısa zamanda tekrar ölçtürmeyi düşünüyorum. Hatırlıyorsan bir aralar diyetisyene gitmiştim, orada 1.70 çıkmıştı boyum Eğer mümkünse 58-60 kilo arasında gidip gelmek istiyorum
en fazla gördüğün kilo neydi
birde endokrine gitmiştin sanırım
tahlillerinde bir şey çıkmışmıydı
tiroid insülin gibi....
o baklavalar olsa olsa anca midemde olur:86:
AZRASILAM
Canım takıma daha fazla üye alalım :)
Paylaşımlar artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?